Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiszállásos "védekezéssel"...

Kiszállásos "védekezéssel" lehetek babás?

Figyelt kérdés
A párommal kiszállással "védekezünk" ő úgy van vele hogyha jön a baba nem baj de inkább még ne.én viszont nagyon szeretném.úgy száll ki hogy még mielott elmenne előtte fél perccel. :( mennyi az esély arra hogy így teherbe essek?
2013. okt. 9. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy lehetsz, de én így nem lettem terhes, viszont amikor élesbe próbálkoztunk, akkor is csak 8 hónap után.
2013. okt. 9. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
Van rá esély, bár én 2 évig nem estem így teherbe. Sok ismerősöm alkalmazza ezt a módszert évek óta, eddig egyiküknél sem lett baba.
2013. okt. 9. 11:12
 3/13 anonim ***** válasza:
Az esély megvan rá.
2013. okt. 9. 11:14
 4/13 gabszem ***** válasza:
70 %-os védelmet nyújt állítólag. Ismerek olyat aki így lett terhes, én 10 év alatt se estem így teherbe.
2013. okt. 9. 11:17
 5/13 A kérdező kommentje:
sajnos nekem se.pedig remenykedem minden honapban :(
2013. okt. 9. 11:19
 6/13 A kérdező kommentje:
a 70 %os arány nem rossz.bár elég sok dolognak kell egybe esni
2013. okt. 9. 11:22
 7/13 anonim ***** válasza:
sok baba becsúszik igy is, de van akinek nem. én ismerek olyat akik évekig igy védekzetek és nem csúszott be amikor meg akarták első hónapban sikerült. Ha babát akarsz bestzéld meg a pároddal, ha ennyire nem lehetsz öszinte vele akkor én elgondolkoznék ezen a kapcsolaton. Azért gyakoribb az hogy nem esnek mellette teherbe mint aki igen. Tény hogy csak ilyen esetben ajánlatos ez a módszer hanem gond ha becsúszik a baba mégis.
2013. okt. 9. 11:28
 8/13 A kérdező kommentje:
van 1-2dolog amit el kell simítanunk az életben és ő ezért se akarja mfg.sokáig tanultam,nemrég kezdtem dolgozni és a gyedemhez kell még 1év.ő ezt józanul látja és józanul én is,ezert se hozom fel neki.nem a kapcsolatunkon múlik.csak én annyira szeretném hogy nem latok józanul
2013. okt. 9. 11:36
 9/13 anonim ***** válasza:

Ne csak a saját érdekeid nézd, hanem a gyerekét is. A GYED-he, és TGYÁS-hoz szükséged van a ledolgozott évre. Anélkül ne menj el szülni, hanem védekezzetek rendesen.

Ez a leendő gyereked érdeke is. Olyan hamar elszáll az az 1 év.

2013. okt. 9. 11:54
 10/13 anonim ***** válasza:

Nekem is még 1 év van hátra hogy elkezdhessünk próbálkozni, szintén gyed kérdés, bár én nem kezdő munkavállaló vagyok. Minden gondolatom ekörül forog már most, pedig nem is első baba... Kitartás :) Majdcsak eltelik ez az egy év, és amúgy is sokkal jobb lesz ha párod is felhőtlenül tud majd örülni a jó hírnek, nem?

Első voltam

2013. okt. 9. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!