Korai terhesseg eseten van itt koztetek olyan, aki kulonosen kivanta a szexet?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, eddig totalkar voltam minden nap a gyermekunk leharcolt. Most Babara gyurunk es en nem tudom mi van velem, de meg vagyok veszve vagy mi?! Mar jo par honapja probalkozunk...de csak ugy mikor lehetoseg es kedv hozza most azonban mar rendesen zaklatom a ferjemet. Mar arra gondoltam, hogy lehet terhes vagyok???? Tudom, hogy millio idetlen terhesseggel kapcsolatos kerdes van itt...de ma ez fogalmazodott meg a fejemben, mikozben arra gondoltam, hogy apjukat le kell tamadni...aztan meg arra, hogy mi a franc van velem??!!! Negy napom van a nem vartig.2013. okt. 8. 06:12
1/3 anonim válasza:
Az is előfordulhat, hogy egyszerűen csak "rákaptál" a szexre, de könnyen lehet hogy hormonváltozások okozzák. Első terhességemnél kb a 12.-ik héttől voltam megveszve, állandóan kívántam... Most meg egy hete ugyanez...
Lehet baba is van a dologban, mert egy hónapja már nem védekeztünk, jövőhéten kiderül. :)
2/3 A kérdező kommentje:
Remelem sikerul mindkettonknek!
2013. okt. 8. 14:38
3/3 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Mi van veled azóta? Nekem még nem jött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!