Szerintetek mi van velem? Terhes lehetek?
Figyelt kérdés
Szeptember 8.-án voltunk együtt utoljára barátommal. Szeptember 28-án kellett volna megjönnie, de semmi sincs. A 4. nap késés után csináltam egy tesztet, negatív lett. De azóta sincs semmi. Óvszerrel védekeztünk és nem is csúszott hiba semmibe. Az utóbbi időben elég sokat edzettem, meg beteg is voltam. Lehet, hogy ezért nem jön meg? 17/L2013. okt. 7. 20:13
1/2 anonim válasza:
késhet a sok edzéstől és a betegségtől is, ha most is negát tesztelsz, akkor már a késői peteérés is kizárható és marad az első két dolog okként
ha ez többször előfordul, akkor a hormonális okot is ki kell zárni endokrinológussal
2/2 anonim válasza:
Ennyi idő után pozitív lenne a teszt, ha terhes lennél. Lehet, hogy kimarad. Ha a következő sem jön meg, akkor menj el dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!