Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kulonosen erzem magamat,...

Kulonosen erzem magamat, szerintetek ez lehet terhesseg?

Figyelt kérdés
Sziasztok.Tegnap mult el a menzeszem,ket napig elenk verzes,nem eros,inkabb gyenge.Aztan ket napig barnazas.A hom 37,3 maradt,es most is annyi.Nem esett le abszolut.Hanyingerem van,de eddig meg sem fordult a fejemben hogy terhessegre gyanakodjak.Furcsan faj alul a hasam,es szur a jobb petefeszkem.Lehet menstruaciom es megis terhes vagyok?Ha szerintetek lehet,akkor elmegyek most a patikaba egy tesztert...
2011. okt. 8. 15:01
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Az van,hogy eszembe sem jutott most a terhesseg,szoval meg be sem kepzelhetem a tuneteket...de a mellem nem faj.Van mar egy kisfiam es mikor vele terhes lettem fajt.Elore is koszi a segitseget.:)
2011. okt. 8. 15:02
 2/18 anonim ***** válasza:
légyszi csinálj terhességi tesztet, és ha negatív akkor hormonprobléma, de én nagyon gyanítom, hogy ez baba lesz. :)
2011. okt. 8. 15:16
 3/18 A kérdező kommentje:
Koszi,hogy irtal.Rendben most megyek es veszek egy tesztet.Most hogy igy atgondolom,sokkal tobbet jarok pisilni is...
2011. okt. 8. 15:19
 4/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi lett? pozi? Nagyon kíváncsi vagyok!

2011. okt. 8. 16:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én is nagyon kiváncsi vagyok!! :-)
2011. okt. 8. 16:21
 6/18 A kérdező kommentje:
SZIASZTOK.nEM TALALTAM GYOGYSZERTARAT,AMI NYITVA LETT VOLNA.sAJNOS HOLNAPIG VARNOM KELL.Bocsi bekapcsolodott a caps lock.:)De holnap megirom mi lett.
2011. okt. 8. 16:25
 7/18 anonim ***** válasza:
Szia! Kíváncsian várjuk!
2011. okt. 8. 21:46
 8/18 anonim ***** válasza:
Mit mutat a teszt?
2011. okt. 9. 08:19
 9/18 anonim ***** válasza:
Van eredmény?
2011. okt. 9. 11:10
 10/18 A kérdező kommentje:
sziasztok.pozitiv.......Elegge megdobbentem.
2011. okt. 9. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!