Előfordult már valakivel, hogy szteroidos injekciókat kapott és késett vagy nemjött meg a mesije?
Figyelt kérdés
Nekem 8 napja késik, tegnap volt a betéten egy kis folt, azóta semmi. Úgy érzem, hogy megakar jönni, de nehezen tud. Esetleg tudnátok valamit tanácsolni, hogy mivel segíthetném elő, hogy rendesen megjöjjön?
Előre is köszi a válaszokat.
2009. nov. 9. 10:28
1/7 anonim válasza:
Szia
Nekem 6 napott késett, miután injekcióztam magam! De a következő ciklusban ugyanúgy jött meg, mint azelőtt. Ha továbbra sem jön meg, érdemes lenne a nőgyógyászoddal beszélni!
2/7 A kérdező kommentje:
Szia!
Most voltam dokinál, úgy néz ki, hogy megjön, megvizsgált, egy hét múlva, mensi után kontroll.
2009. nov. 9. 12:33
3/7 A kérdező kommentje:
Még holnap esedéke egy szteroid tartalnú injekció. Valyon ebgedjem beadni? Vagy mégjobban bezavar? Vagy most már úgy is mindegy. A nőgyógy. doki rámbízza a döntést.
2009. nov. 9. 12:35
4/7 anonim válasza:
Nekem három hónapra "hazavágta" a ciklusos működést és kb. fél év volt mire újra jól beállt a mensi. 1 szteroidod szurit kaptam.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Neked megjött magától vagy valamivel rásegített a doki. Én szeretném, ha magától rendeződne. Tegnap kaptam a 3. szurit, ez volt az utólsó. A szteroid hatása kb. mennyi idő múlva ürül ki a szervezetből? A reumás doki mondta, hogy rendeződni fog majd a mensim, csak kicsit bezavart.
2009. nov. 11. 08:27
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Azt megkérdezhetem, hogy mennyi idejére jött meg rendesen? Estleg volt közbe, de csak pecsételő. esetleg barnás? Bocsi a sok kérdésért, de nekem most megint van egy kis pecsételő barnás folyásom, kb. másfél hetenként jelentekezett eddig, az utolsó mensi óta, de most ez erősebb, és a mellbimbóin is hiper érzékenyek. Doki szerint minden oké, majd rendeződni fog. De mikor.? Egy hete iszom a cickafark teát. Esetlem még valamit igyak mellé? Előre is köszi a választ.
2009. nov. 22. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!