Előfordult olyan veletek, hogy folyadék volt a méhben, mi okozta ezt, hogy ott volt és nem ürült ki?
Figyelt kérdés
Legalábbis azt hiszem, hogy ez a méhben van ez a folyadék...vagy valahol a közelében. Pontosan nem tudom. De ez mit jelent, ha nem ürül ki? Köszönöm, aki tudja a választ!2011. jún. 6. 20:03
1/6 anonim válasza:
szia!
nem a méhben van hanem a douglas-ban (lehet rosszul írtam a nevét). Sajnos azt nem tudom mitől van, nekem azóta van, hogy megszültem a kisfiam, ennek már 4 éve. Mindig mondják, hogy felszívódik, de még ezidáig nem történt meg és azt sem tudom mitől alakult ki. Lehet régebben is ott volt, csak előtte nem voltam ultrahangon, terhesség alatt meg a magzatot nézik a méhben.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.
Mert először méhen kívüli terhességre gyanakodtak emiatt nálam, aztán kiderült nem vagyok terhes, a folyadék még is ott van. Ezért nem értem, hogy akkor miért van ott?
2011. jún. 7. 08:06
3/6 anonim válasza:
A közelében van (csak) -
Egy idő után azért kiürül
4/6 anonim válasza:
Menj el még egyszer uh-ra -
A köv menzi után -
5/6 anonim válasza:
A peteérés miatt szokott ott lenni
6/6 anonim válasza:
Szia, megkerdezhetem hogy mi volt a folyadek oka a mehben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!