Veletek előfordult az, aki pozitívat tesztelt, hogy EGYÁLTALÁN NEM ÉREZTED MAGAD TERHESNEK?
Amikor a nőgyógyászom közölte,hogy kisbabám lesz, már 5és fél hetes petezsákom volt. Másnap csináltam egy tesztet,akkor már kimutatta. Előtte két héttel még nem jelezte! Én semmi tünetet nem éreztem! 1-2 héten belül elkezdtek fájni a cicijeim, de nagyon, na azt már éreztem.
Egy boldog 36 hkm!!!!
Szia!
Nekem van egy 2 és fél éves lányom,és amikor terhes voltam vele,én is írtam ki egy hasonló kérdést.Semmi,de semmi "tünetem",bajom nem volt,szinte végig,leszámítva hogy megnőtt a pocakom.:)
Most kedden teszteltem pozitívat,most sincs különösebben semmi,elvétve görcsölget a hasam,de ha nem tudnám,hogy terhes vagyok,azt mondanám,hogy biztos rosszat ettem,vagy valami.
Üdv!
Én a 4. gyerekkel voltam úgy, nem hittem el hogy terhes vagyok ,pedig volt 4 + tesztem.
4 fiú boldog anyukája.
szintén pco, nem gon doltam h baba miatt nem jön meg és 13hetes voltam (nem elirás) mikor kiderült!!!!
semmi tünetem nem volt...
már 1éves mult:D
semmi tünetem nem volt az ég világon, mondtam is a páromnak, hogy ha nem tudnám hogy terhes vagyok én észre sem venném :)
na aztán a 8-9. hónapban már nem így voltam vele, mindenem fájt, és a végén még a terhességi epepangás is utolért, na ezt nem kívánom az ellenségemnek sem :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!