Elöfordult valakivel h szülés után nem huzodott vissza egyáltalán a hasa?
Nem arra gondolok hogy kicsi tulsuly maradt,hanem miután 15 kilot fogytam(3 év alatt,tehát lassan) a hasam ugyanolyan mint kb félidősen volt.Lehet a hasizmok nem zárodtak vissza rendesen???
Kérem ne azok irjanak akinek 2 honappal szülés után van még pici pocakja,hanem akinek már több mint egy éves a babája.
1 éves a babám és 30 kilót fogytam mióta megszületett
Ruhában úgy nézek ki mintha félidős lennék,sokan kérdezik is:(((
Mindkettőnek megvan az "előnye-hátránya"Én úgy ahogy le tudom szorítani,mert olyan mint egy nagy zselés valami,úhy mozog össze-visza,gusztustalan érzés,mondhatom.Viszont ha tied meg feszes,kemény,azt leszorítani nehezebb:(
ÁÁÁÁÁÁÁÁ ne tudd meg,hányok magamtól.És a vicc ,hogy a nem zsírt híztam a terhesség alatt,hanem iszonyat erős toxémiás voltam ,így víz volt rajtam 30 kilónyi szinte.
1,5 éves a kisfiam, s akár az első képet én is küldhettem volna, dettó így nézek ki én is -15kg után. :(
Hiába a fogyás, hiába a hasizom, a kötényhas az kötényhas marad, persze a műtét az segíthet, de az meg kockázatos...
Doki kizárta a sérvet,azt mondta h gyenge a hasfalam.
(gyurjak rá:))
utána a bőr nem fog visszahúzódni,innentöl plasztika de csak ha nem szeretnék több babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!