Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Méhűr vizsgálatot (lombik...

Méhűr vizsgálatot (lombik céljából) csináltatott már valaki 4D-s ultrahanggal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Dévai intézetbe járunk,és már csak ez a vizsgálat hiányzik. + még beoltattam magam a Rubeola ellen is,mert nem volt elég magas az ellenanyagszintem,(még ennek az eredménye hiányzik)

A kérdésem az lenne,hogy vki csináltatott-e már így méhűr vizsgálatot? Mert nekünk ezt a lehetőséget is felajánlották.

Nagyon szépen köszönök minden választ!

2013. okt. 1. 10:40
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Leírnád nekem hogy ez a méhűr vizsgálat hogy működik? Te hol csináltattad? Én felhívtam, az egyik kórházat és ott mondták,hogy altatásban végzik! Most ebbe bele tartozik a petevezeték átjárhatósági is? Mert én arra gondoltam,hogy nekünk akiknek lombikkal lesz kisbabánk,ezt teljesen "kikerüljük" Holnap beszélek a dokival,hogy szerintem vele csináltatom meg. Csak azért ajánlotta,hogy máshol is nyugodtan megcsináltathatom,mert nem vagyunk Pestiek!
2013. okt. 1. 12:57
 12/19 anonim ***** válasza:
hát nekünk csak 2 maradt meg,ugyh 2-t kaptam vissza.
2013. okt. 1. 12:57
 13/19 anonim ***** válasza:
Lombikosoknak nem kell átjárhatósági....minek,amikor a méhbe rakják az embriot.Csak inszemnél kell átjárhatósági.A méhűr vizsgálat az egy sima 4ds ultrahang.És van még amit a Dévai csinál meg,ha új lombikos vagy a méh szondázás.Na ez fáj.
2013. okt. 1. 13:00
 14/19 A kérdező kommentje:

Igen,ezt én is így gondoltam.Így is hívtam fel,hogy h 4D-s ultrahangot szeretnék csináltatni,és erre mondták hogy azt úgy nem hanem akkor hiszteroszkópia vizsgálatot csinálnának altatásban. De megnyugtattál,köszönöm!

Igen,első lombikos vagyok. Hát akkor arra a fájdalmas vizsgálatra felkészítem magam. :( :)

Akkor szerintem nem férünk bele az idén! :(

Köszi,még egyszer mindent!!! Sok sikert,és kitartást Nektek!

2013. okt. 1. 13:12
 15/19 anonim ***** válasza:
Budapesten van egy magán ultrahang,mi ott csináltattuk 8.000-t az uh képet.
2013. okt. 1. 13:18
 16/19 anonim ***** válasza:
És ott ismerik a dévait,tudják mit kell csinálni.Ez az altatásos izé,nem isé értem.
2013. okt. 1. 13:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem,hogy pontosan mi a neve,mert akkor én is oda mennék! Köszi!
2013. okt. 1. 15:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Praxis nevu ultrahang.moricz zsigmond korteret ismered?
2013. okt. 1. 18:04
 19/19 A kérdező kommentje:

Sajnos nem. Viszont az imént beszéltem Dévai dokival,akinek elmeséltem az altatásos sztorit. Dr.Elekes Tibor nevét kaptam meg,egy telefonszámmal. Rá kell hivatkoznom! :)

Csak telne már gyorsabban,az idő! :))

2013. okt. 2. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!