Méhűr vizsgálatot (lombik céljából) csináltatott már valaki 4D-s ultrahanggal?
Sziasztok!
Dévai intézetbe járunk,és már csak ez a vizsgálat hiányzik. + még beoltattam magam a Rubeola ellen is,mert nem volt elég magas az ellenanyagszintem,(még ennek az eredménye hiányzik)
A kérdésem az lenne,hogy vki csináltatott-e már így méhűr vizsgálatot? Mert nekünk ezt a lehetőséget is felajánlották.
Nagyon szépen köszönök minden választ!
Igen,ezt én is így gondoltam.Így is hívtam fel,hogy h 4D-s ultrahangot szeretnék csináltatni,és erre mondták hogy azt úgy nem hanem akkor hiszteroszkópia vizsgálatot csinálnának altatásban. De megnyugtattál,köszönöm!
Igen,első lombikos vagyok. Hát akkor arra a fájdalmas vizsgálatra felkészítem magam. :( :)
Akkor szerintem nem férünk bele az idén! :(
Köszi,még egyszer mindent!!! Sok sikert,és kitartást Nektek!
Sajnos nem. Viszont az imént beszéltem Dévai dokival,akinek elmeséltem az altatásos sztorit. Dr.Elekes Tibor nevét kaptam meg,egy telefonszámmal. Rá kell hivatkoznom! :)
Csak telne már gyorsabban,az idő! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!