Méhűr vizsgálatot (lombik céljából) csináltatott már valaki 4D-s ultrahanggal?
Sziasztok!
Dévai intézetbe járunk,és már csak ez a vizsgálat hiányzik. + még beoltattam magam a Rubeola ellen is,mert nem volt elég magas az ellenanyagszintem,(még ennek az eredménye hiányzik)
A kérdésem az lenne,hogy vki csináltatott-e már így méhűr vizsgálatot? Mert nekünk ezt a lehetőséget is felajánlották.
Nagyon szépen köszönök minden választ!
Végre vkivel tudok erről beszélgetni,így is nehéz főleg ha még egy ilyen ismerősöm sincs,aki hasonló cipőben járna mint én!
Te 4D-s ultrahanggal csináltattad? Vagy méhűrfestéssel?
Sajnálom,hogy nem sikerült, de a következő biztosan fog! :))
Hát be kellett oltatni magam Rubeola ellen ez jöv.hónapban lesz 2 hónapja,3 hónapot kell várni vele,hogy elkezdhessük a kezelést.Elvileg azt mondta a doki,h novemberben kezdünk.De ez még függ attól is mikor jön meg! Hát nagyon nagyon jó lenne,mert már több mint 2 éve próbálkozunk!Nálunk a férjemmel van a gond,nálam minden rendben van!Te milyen protokollt kaptál? Megvagy elégedve a klinikával ugye?:) Ja,és nem tudod,h a téli szünet az hogy működik náluk? Mert lehet,hogy belecsúszunk a decemberbe.
Bocsi a sok kérdésért!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!