Mi a véleményetek a Pécsi Nőgyógyászati Klinikáról? Lombikprogramról?
De jó,gratulálok :)Igazából nem én járok Pécsre.
Tesómék.Ma voltak uh-on hogy mennyi érett pete van(azt hiszem),és lehet jövöhéten lesz a beültetés neki :)
Annyira izgulok értük már nagyon régóta szeretnének babát... és kíváncsi voltam hogy mennyire sikeres a pécsi klinika :)
CSAK JÓ!!!
Dr. Várnagy Ákoshoz járok most már negyedik éve, nem cserélném le senkire.
Az első babánk nagyon nehezen fogant, 2,5 év sikertelenség után kerültem hozzá, alapos, kedves, lelkiismeretes volt. 6 hónap után teherbe estem, inszemináció előtt, teljesen váratlanul. A tesó az első próbálkozós hónapban sikerült.
Szerintem jó helyen vannak a tesódék, biztosan nem sokára örülhetnek a csodának! Egyébként mostanában olvastam a programjukról, hogy a sikerességi rátájuk nem volt még 33% alatt, ami ugye azt jelenti, hogy minden 3. hozzájuk forduló pár sikerrel jár.
Nagyon jó hírek,örülök neki :))
Tegnap voltak uh-on szépen alakulnak a peték,azt mondták jövöhét elején megcsinálják a leszívást :) Majd megírom hogy alakultak a dolgok,és remélem nagynéni leszek nemsokára :)
Köszi,a nevükben is :)
Már meg volt a beültetés,most várnak,várunk :) Jövőhét csütörtökön kell menniük vérvételre..szorítsatok!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!