Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 9. dpon negatív teszt, akkor...

9. dpon negatív teszt, akkor már tuti nincs baba?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 07:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nagyon korai a teszt.
2013. okt. 1. 07:07
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne legyél ilyen türelmetlen. Ismételd meg akkor, amikor meg kellene jönnie. Akkor elvileg tuti lesz.
2013. okt. 1. 07:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne tesztelj ilyen korán! Legyél türelmes, mert csak magadat hergeled a negatív tesztekkel. Csak akkor csinálj új tesztet, ha nem jön meg. Addig még van egy kis időd. Lazíts, kapcsolódj ki és semmiképen se idegeskedj! Minden rendben lesz! Nagyon drukkolok, hogy pár nap múlva pozitív legyen az a teszt! :-):-)
2013. okt. 1. 07:32
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
10-14 nap kell a beágyazódáshoz.Csak utána kezd el termelődni a hcg. Felesleges ilyen korán tesztelni. Csak idegesíted magad. A nemvárt napján, vagy utána reggel próbáld meg.
2013. okt. 1. 07:38
 5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, sajnos a doki mondta,h minél korábban kezdjek el tesztelni,mert az előző ciklusban nem tudott megtapadni a baba így a + teszt után pár napra megjött(akkor mensi után 10 napot vártam)és most kaptam hüvelykapszulát ami segíti a beágyazódást
2013. okt. 1. 07:39
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Értem, sajnálom, de a doki sem ilyen korán gondolta biztos vagyok benne. A 14. napon próbáld újra! Szurkolunk! Sok sikert!
2013. okt. 1. 07:47
 7/14 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok!!!
2013. okt. 1. 07:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én elvileg a 12. dpon (viszont a ciklusom 19. napján)vagyok és negativ a tesztem. Pedig annyira érzem h babás vagyok :) pár nap és kiderül :)
2013. okt. 1. 08:57
 9/14 A kérdező kommentje:
sajnos már fáj a derekam,meg a pocim enyhén görcsölget,pedig annyira úgy éreztem,hogy most sikerült,mert nem szokott érzékeny lenni a mellem a nemvárt előtt,most pedig az. Nektek szorítok nagyon!
2013. okt. 2. 06:56
 10/14 anonim ***** válasza:
Megjott kedves kerde a menzeszed??? Mert ha nem ne kesedj meg el. Van meg remeny. Nagyin drukkolok. :-)
2013. okt. 2. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!