Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés vagy beágyazódás? 9....

Peteérés vagy beágyazódás? 9. ciklus napon?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 3 napja WC-s után mikor megtöröltem magam véres volt a WC papír. először úgy gondoltam hogy peteérés de ugye akkor a nyúlós, nyálkos folyás a jellemző, de nekem feltűnt hogy inkább krémes folyásom van...és peteéréskor nyúlós, de utána menzeszig pedig majd száraz szoktam lenni. most ez kicsit fura. volt így valaki. beágyazódásnak nem tudok sok esélyt adni, mivel ez a ciklusom 9. napján történt. a menzeszem rendesen megvolt, kb 3-4 napos volt. köszönöm a válaszokat.
2013. szept. 30. 18:14
 1/4 anonim válasza:
Mikor voltatok együtt?mert mi mensim utolsó napján,nagy orgazmus spontán peteérést kiváltott,rendes peteérés már nem is volt.a hőm azóta is magas,én reggel csinálok tesztet.
2013. szept. 30. 18:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát... :) jó kérdés. szerintem menzi előtt 3-4 nappal lehettünk együtt utána már csak menzi után. én nem mérem magam. 3 műszakban dolgozok és nem tudnám rendesen csinálni. de nálunk nem volt orgazmus :) tehát nem tudom múlt hónapban mikor volt peteérésem, vagy épp bármi mástól spontán. de a vérezgetés után még estig szúrt a méhem és a petefészkem, tüsszentéstől, vagy akár köhögéstől. neked milyen szokott lenni a folyásod peteérés során?
2013. szept. 30. 19:07
 3/4 anonim válasza:
Én azt nem szoktam nézni,.nekem beágyazódáskor szúrt,görcsölt a hasam,de úgy hogy nem bírtak menni.
2013. szept. 30. 19:28
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát nekem a vérzés után csak "összegörnyedősen" szurkált :) nem tudom. nagyon csábít a teszt a fiókban, de az ép eszem inkább megvárja a nem várt napját :)
2013. szept. 30. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!