Lehet még baba?

Figyelt kérdés
A ciklusaim 29-35 naposak. Utoljára jan 17-én jött meg, peteérésem elég későn, febr 9-én volt, a ciklus 24. napján. Csütörtökön (36. nap) elkezdett feszülni a mellem, korábban ilyet sose tapasztaltam, és aznap este volt egy kisebb "megjön szerű" görcsöm, de nem történt semmi. Tegnap este tudtam csak terhességi tesztet csinálni, de teljesen negatív volt. Kicsit később elkezdtem vérezni, de nagyon gyenge, és ma estére se erősödött. Kicsit görcsölget a hasam, de az is jóval erősebb szokott lenni az elején. Lehet ez még beágyazódás? Ma vagyok 14 nappal peteérés után. Vagy ez már késői ahhoz? Érdemes hétfőn elmennem a nőgyógyászomhoz, úgy hogy még egy pozitív tesztem sincs? Vagy érdemes tesztelnem egyet holnap vagy hétfő reggel?

2013. febr. 23. 21:06
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem erdemes pozitiv teszt nelkul menni. Abban az esteben , ha verzel es gorcsolsz nagyon bagyon akkor orvos. A peteeresed honnan tudod ilyen pontosan? Ha erzek vaami tunetet, tessek tesztelni, ki kell mutatnia.....

9+2hkm

2013. febr. 23. 21:31
 2/4 A kérdező kommentje:
Mennék más miatt egyábként is, csak nem tudom, érdemes-e megemítenem... legfeljebb hülyének néz... A peteérés azért biztos, mert ovu teszteltem, mert volt már pár hónapja egy korai vetélésem és azóta nem tapasztaltam peteérést (folyás, miegymás), és febr 9én volt először pozitív az eredmény 2 hónap alatt. A melleim feszülnek pár napja és görcsölgetek, de csak enyhén. Félek egy újabb vetéléstől :(
2013. febr. 23. 21:45
 3/4 anonim ***** válasza:

:( igazan sajnalom...keresd fel mielobb a dokid, es mobd neki...szegyen az aki nem kerdez!! Kerdezz batran!!! Renekem minden rendben lesz!!:( 1-es voltam...

Drukkolok!!!

2013. febr. 23. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! :)
2013. febr. 23. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!