Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba alacsony ébredési...

Lehet baba alacsony ébredési hőmérséklet esetén?

Figyelt kérdés
Sajna nem tudok görbét mutatni, de elég furán érzem magam. Általában 36.7 36.8 ébredési hőmérséklet jellemző rám a luteális szakaszban. Most eltér a megszokottól. Mi lehet a baj? Ovu előtt két napig 36.4 volt, majd felment 36.8-ig hét napon át maradt a 36.8 körüli érték. Ezután leesett 36.5-re két egymást követő napon annak ellenére, hogy az orvos utrogestan szedését írta elő, amit szedtem is, akkor már 3 napja. Jelenleg megint 36.7 három napja. Menzeszt márc. 1-re nem várom. Reménykedhetek még?
2013. febr. 23. 16:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nyilván azért adta a doki a gyógyszert, hogy legyen remény. De a gyógyszer amúgy is megemeli a hőt, akár van baba, akár nincs. És amíg szeded, nem is fog megjönni.
2013. febr. 23. 16:59
 2/12 A kérdező kommentje:
10 napig kell szednem, majd tesztelni, és ha negatív akkor abbahagyni, ha pozitív akkor folytatni. Egyébként pont ezért tettem fel a kérdést, hogy gyógyszer mellett ilyen alacsony hő mire utalhat, néztem görbéket és elég sok mindenkinek visszaesett (beágyazódás környékén), de olyat nem láttam, hogy több nap is lenn lett volna.
2013. febr. 23. 17:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Turelem...aztan marc.1-n teszt ha nem jon meg!
2013. febr. 23. 17:14
 4/12 anonim ***** válasza:
Tudtommal nem az számít, hogy milyen magasan van a hő. Ne aggódj, várd ki a március elejét.
2013. febr. 23. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Igaz,nekem nem volt gyógyszer szedés,de nekem is ovu után a 7. és 8. napon leesett a hőm,és már akkor nem is reménykedtem.Hogy mennyire esett le arra már nem emlékszem,csak azt tudom,hogy a két nap hő leesés után újra elkezdett felmenni a hőm.A nemvárt előtti napokban 36.6 volt a hőm,még aznap reggel is csak ennyi volt,amikor teszteltem,nem is reménykedtem pozi tesztben.Ez a nemvárt előtt egy nappal volt,és még is pozi lett :D

Úgyhogy a reményt ne add fel,mert soha nem tudhatod,hogy mikor van ott a baba :)

29+4 hkm

2013. febr. 23. 18:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Hány napos szokott lenni a luteális fázisod? Mert a leírásod szerint már a 12.-nél tartasz, és március 1-ig még 6 nap van. Akkor az már 18 nap.
2013. febr. 23. 19:54
 7/12 A kérdező kommentje:
igen, áltagban 12. napon van peteérésem és kb rá 18-19 napra jön meg, tudom ez nem szokványos de nem vagyunk egyformák, és szerintem nálam ezt a szedet gyógyszerek alakították ki. Closti és utro
2013. febr. 26. 07:47
 8/12 A kérdező kommentje:
Tegnap és ma is pozitívat teszteltem. :)
2013. márc. 1. 07:25
 9/12 anonim ***** válasza:

Jaj de jóóó! Gratulálok!!! :)

Megnézhetjük? (csak egy kis pozitív érzést kapni)

2013. márc. 1. 09:49
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem fényképeztem le, de holnap megint csinálok egyet és azt lefotózom és felteszem.
2013. márc. 2. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!