Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 13ik napjan vercsepp a...

Ciklus 13ik napjan vercsepp a fehernemun?

Figyelt kérdés
szeptember 9en jott meg a menzeszem..21en vettem eszre hogy egy apro kb 2-3mm atmeroju (tipp) verfolt vercseppecske van a fehernemumon..kozben egesz nap suru hofeher folyasom volt..alhasi gorcs szinten,majdnem egesz nap par perc ereeig, meg hatfajas..lehetseges ez beagyazodas??nem tartom valoszinunek, de mas magyarazatot nem talaltam ra neten hiaba keresgeltem..esetleg volt mar igy valaki..koszonom szepen a valaszokat :)

#Béágyazodás #verzes ciklus kozepen
2013. szept. 22. 14:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Valószínű ovulàció
2013. szept. 22. 15:28
 2/8 A kérdező kommentje:
es ha tegnap voltam egyutt a parommal akkor mekkora eselye van a terhessegnek ha csak a minimalis mennyisegu sperma kerult belem..nagyon pici
2013. szept. 23. 09:54
 3/8 anonim ***** válasza:
peteérésed volt
2013. szept. 24. 11:23
 4/8 anonim ***** válasza:
ovuláció
2013. szept. 24. 14:49
 5/8 anonim ***** válasza:
ovuláció; és ha akkor voltatok együtt, akkor bizony esélyes a terhesség... nem a mennyiség a lényeg (elsősorban), hanem hogy jó helyen legyenek jó időben... vagy épp rossz helyen; kinek hogy.
2013. szept. 24. 14:50
 6/8 A kérdező kommentje:
egy gyerek sose rossz, hanem aldas :) akinek nyug a nyakan szedjen tabit vagy vedekezzen maskepp :) en orulnek neki
2013. szept. 24. 16:03
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Előző vagyok! Természetesen én is áldásnak gondolom, csak nem tudtam hogy miként érintene, és nem szeretnék senki lelkébe mászni! Szóval szerintem inkább ovu volt, bár akkor nyákosnak kéne lennie a folyásnak. Nekem a 7-8. nap van ovum, ha veled is ez van (20-21 naposak a ciklusaim), akkor lehetett beágyazódás. Annó nekem is 3 tűhegynyi piros vércsepp jelezte! Szorítok!
2013. szept. 24. 21:47
 8/8 A kérdező kommentje:
28naposak, de volt aktus, bizzunk a joszerencseben :)
2013. szept. 24. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!