Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Csináltam ma egy corax tesztet ami 1 órával később két csíkos lett.Hihetek neki? 2 nappal ezelőtt is volt egy corax időn túli pozitív de akkor 3 órával később jelent meg a második csík. 3 nappal vagyok nem várt előtt.
[url= [link]
[url= [link]
2013. szept. 29. 13:59
21/32 anonim válasza:
Tesztelj két nap múlva! Nekem 10 nap késés után is tök halvány volt,múlt hét pénteken. Ma már erősebb.
22/32 A kérdező kommentje:
x-epil ma időn belül nagyon halvány pozitív! Holnap is tesztelek és ha erősödik a csík akkor örülünk addig nem élem bele magam! Köszönöm a drukkokat!
2013. szept. 30. 09:12
23/32 anonim válasza:
Én mindkettőn látom a második csíkot,de nagyon halvány.Nekem meg olyan volt,hogy nem is látszódott,ha telóval lefotóztam.A második text rá 2 nappal az is halvány volt,de azt már lehetett látni.Csinálj 2-3 nap múlva reggeli vizeletből.
24/32 anonim válasza:
Nekem 1 órán túli + tesztből lett a kislányom. 5 éves már!
szurkolok!!!
26/32 anonim válasza:
Néha ezeket a kérdéseket olvasva, meg saját tapasztalatom szerint, az az érzésem, hogy ezek a nagyon halvány időn túli tesztek úgy lehetnek, hogy ott van az időben, csak száradás után jobban látszik. A nedves felületen kevésbé észrevehető szerintem egy nagyon halvány csík.
27/32 anonim válasza:
Egyetértek sz Orsii-val!Szerintem is így van.Két gyerkőcöm van és egy pocilakóm.Mindig korán (is)teszteltem és folyamatosan és sok tesztet csináltam...Mindig akkor volt baba amikor ott volt a csík sokszor időn túli amit mensi kimaradás előtt csináltam.Amikor nem volt baba hiába nézegettem napokig is nem volt csík.
Kedves kérdező!Én is X-Epil tesztet csináltam nem csapott be!:)Szépen erősödött két naponta!Remélem nálad is így lesz!!
28/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást, nagyon jól esik!
2013. szept. 30. 13:09
29/32 anonim válasza:
Na? Van már valami új hír? Teszt?
30/32 A kérdező kommentje:
Szia! Nem teszteltem azóta, majd holnap vagy holnapután!
2013. okt. 2. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!