Szerintetek pozitív?
Figyelt kérdés
Csináltam ma egy corax tesztet ami 1 órával később két csíkos lett.Hihetek neki? 2 nappal ezelőtt is volt egy corax időn túli pozitív de akkor 3 órával később jelent meg a második csík. 3 nappal vagyok nem várt előtt.
[url= [link]
[url= [link]
2013. szept. 29. 13:59
11/32 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor te kivártad a 14 napot!!!!?
2013. szept. 29. 16:17
13/32 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mogorva ,de szépen is lehet válaszolni szerintem.
Nem fogok megharagudni. Csak arra voltam kíváncsi volt e már valakinek ilyen nem pedig kioktatásra!!
2013. szept. 29. 16:23
14/32 anonim válasza:
16:14-es vagyok, igen, kivártam a 14 napot.
Megtaláltam a 15-20 perces időn túlit, és nem volt baba.
15/32 A kérdező kommentje:
És ez milyen fajta teszt volt?
2013. szept. 29. 16:31
16/32 anonim válasza:
HCG-line volt. Már 15-20 perc után ilyen volt, mégsem volt semmi:(
Walentin-t sem ajánlom, az időn belül volt pozitív, és akkor sem volt baba.
17/32 anonim válasza:
Walentin tesztem, 34 perc alatt jött ki:
18/32 anonim válasza:
Bocsi, úgy akartam: 3-4 perc alatt.
19/32 anonim válasza:
Nekem az első tesztem időn túl jött ki, nem várt napján, utána 2 naponta teszteltem, szépen erősödött, most vagyok 26 hetes. Szerintem ez olyan dolog, hogy bármi lehet még belőle, tesztelj 2-3 naponta és ha nem jön meg és erősödik, akkor alakul valami. Tudom milyen kínzó ez a várakozás, én is csak erre bírtam gondolni míg biztos nem lett, folyton agyaltam, nézegettem a teszteket ilyen-olyan fényben, de a várakozást sajnos nem lehet megúszni :). Én drukkolok neked, hogy sikerüljön, még bármi lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!