Normális ez a hőgörbe szerintetek? Volt már ilyen
valakinek?
Figyelt kérdés
3 hónapja hőmérőzök, 28 naposak a ciklusaim, mindig félidőben van ovum ahogy a nagykönyvben meg van írva. Alaphőm 36.3-36.4 között ingadozik, viszont ebben a hónapban folyamatosan 36.4-et mértem, egyetlen nap kivételével. Az ovu tesztemnek is már legalább halvány kétcsíkosnak kellene lennie, viszont tegnap és ma reggel is néztem, hómező! Lehet, hogy nem lesz ebben a hónapban ovum...? :(((
szia! hát ez elég egysíkú bár az nem baj! szerintem most egy kicsit később lesz ovud! nekem se mindig egyformán van mondjuk nekem nincs 28 napos ciklusom inkább hosszabbak!
2013. szept. 27. 13:56
2/14 A kérdező kommentje:
Hát ezaz, nekem is fura... :( amúgy ez volt pl az előző havim:
Azért nem kell rögtön pánikba esni:) Teljesen egészséges nőnél is előfordul, hogy kimarad egy ovuláció. Lehet, hogy csak eltoldóik kicsit, az is lehet, hogy kimarad, de ezzel még nincs baj, ha egyébként eddig mindig volt.
Ne parázz, majd következő hónapokban megint lesz:) Egy évben egyszer ez belefér a normálisba.
2013. szept. 27. 14:36
5/14 anonim válasza:
Hé hé, nincs ezzel a görbével semmi baj. Simán lehet, hogy most csúszik az ovud, nincs azzal probléma. Az, hogy folyamatosan egy hőt mérsz, miért lenne baj? Nekem akkor volt babás görbém, amikor ugyanilyen volt az első fázis, szinte mindig ugyanazt mértem.
Szóval nem misztifikáld túl, eddig teljesen jó a görbéd, semmi nem történik, ha most 2-3 nappal később lesz az ovud.
2013. szept. 27. 17:00
6/14 anonim válasza:
A te görbéddel eddig nincs gond 14-15 nap még simán lehet ovud meg hőleesésed! :)Viszont a 3-as válaszolónak nagyon magas az alaphője.Doki mit mondott rá??Pajzsmirigyeddel minden oké?Elnézést hogy a te kérdésedbe kérdezem,csak az a magas hő nem annyira jó.
2013. szept. 27. 17:30
7/14 anonim válasza:
Nincs semmi gond vele, nézd nekem is hasonlóan indult amikor megfogant a fiam!
Légyszi mondjatok az enyémre is valami bíztatót . :(
2013. szept. 28. 16:44
9/14 anonim válasza:
Kedves 6-os! Uterogestan kúpot kell használom, mert sárga test elégtelenségem van, és az tartja ilyen magasan a hőm! Amúgy 36,5 az alaphőm. 4. hónapja használom, azóta ilyen.Doki szerint teljesen normális.
2013. szept. 28. 17:26
10/14 anonim válasza:
6-os vagyok,én duphastont szedtem de azt csak az ovu után kellett,az ultro is olyan nem?Én az elejére írtam hogy magas,a ciklusod végében nem találtam kivetnivalót.De ha a dokid azt mondta hogy jó akkor biztos...bár az enyém is mondott néha hülyeséget....ezért tartok már ott hogy a 4. évet taposom és még mindig semmi,egy endokrinológus talán többet tud segíteni,tapasztalatból írtam,csakis!!jó szándékkal.Szinte küldetésnek érzem lassan hogy segítsek más nőknek,hogy ne járjanak úgy mint én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!