Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt valakinek alhasi fájdalma...

Volt valakinek alhasi fájdalma 24. napon, ami babát jelentett?

Figyelt kérdés
Májusban vetéltem el 12 hetes terhesen, de a baba csak 5 hetes volt (nem fejlődött). Azóta megérzem a peteérést, középtájon szokott történni, pár másodperces fájdalom. Mensi előtt nem fáj, pedig vetélés előtt mindig fájt. Vetélés előtt 28 29 napos ciklusom volt. Vetéléssel összezavarodott. Elsőnek 31, majd 27, majd újra 31, s aztán hol 31, hol 28 napra jött meg, nincs benne rendszer. legutóbb 28 napra jött meg. És a ciklus lefolyása is teljesen más, viszont az mindig ugyanolyan. Peteérésem most 17. napon volt, előtte két nappal, s aznap is együtt voltunk. Most a hüvelyem néha nyilallgat, meg alhasi fájdalmam van késő délután óta. De ilyen nem szokott lenni. Vetélés előtt ez teljesen más volt, előtte egy nappal fájt kábé 5 percig. A melleim néha fájnak, érzékenyek. Ilyen premenstruációs tünetem se szokott lenni. Ma vagyok 24 napos. Valakinek jelentett babát ilyen tájt érzett fájdalom. Olyan szinte nyilaló fájdalom.
2013. szept. 20. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, hányadik napon lehetett, én kb. beágyazódáskor nagyon éles fájdalmat éreztem köhögéskor. Akkor nem tudtam, hogy terhesség, de utólag meggondolva tutira az volt, mert az volt az egyetlen eset, amikor ezt éreztem.

Sajnos én is elvetéltem 8 hetesen. Azóta most jött meg harmadszor, de az enyém is totál összevissza van, egyre hamarabb jön meg. Először 30 napra jött meg, előtte 2 napig barnázás, 3 napig tartott, aztán 1 hét barnázás. Utána 26 napra jött meg, 2 napig tartott. Most már 1 héttel előbb jött, viszont most már kb. olyan erős, mint előtte volt. Régen 28 napra jött meg és 6 napig tartott.

Már nagyon örülnék, ha visszaállna, de olvasom, hogy neked se nagyon állt vissza. :(

2013. szept. 20. 23:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Nekem meg olyan, hogy 2 napig csak pecsételek, aztán 1.5 napig szó szerint ömlik, majd még 4 5 napig egyre csökken. Fájdalom nem jelzi, hogy mikor jön, pedig az olyan jó volt, hogy tudtam, hogy mikor jön. Talán tényleg fogamzásgátlót kellett volna szedni egy pár hónapig, az állította be nekem rendszeresre. Nekem már van egy 3 éves lányom, ő vígasztal engem. Az első terhességemmel nem volt semmi gond. Most meg parázok, és tudom, hogy legalább 12 hetes koromig fogok is ha most vagy legközelebb terhes leszek.

Neked is szurkolok! Sok sikert!

2013. szept. 21. 07:27
 3/9 Szyl79 ***** válasza:

Sziasztok!

Én is hasonlóan jártam, mint a kérdező.

Májusban volt egy vetélésem, kivártuk a 3 hónapot, amíg nem lehett próbálkozni. Most második hónapja próbálkozunk. Vetélés után nekem is nehezen akar beállni a menzeszem, de azt vettem, hogy mintha minden hónappal jobb lenne. Amúgy vetélés előtt rendes 28 napos ciklusaim voltak.

Tegnap én is a ciklus 21. napján voltam, szurdogált a petefészkemnél a hasam. Ma is érzem egy kicsit. Amúgy szintúgy nyilaló fájdalom, mint a kérdezőnek..Reménykedem nagyon...ovulációs tesztet csináltam, volt ovulációm, szóval hátha! Drukkolok neked is kérdező!!!

Ti hogy álltok?

Jövő hét péntekre nem kéne megjönnie (legalábbis ha 28 napra jön). Nektek?

2013. szept. 21. 18:28
 4/9 Szyl79 ***** válasza:

Sokmindenbe hasonlítunk...

Nekem is egy három éves lányom van...engem is ő vígasztal..és nekem is vele nem volt semmi gond (mondjuk kicsit nehezen jött össze), és mikor terhes lettem májusban, és sem gondoltam volna, hogy bármi baj lehet..:-( (mondjuk az is igaz, hogy kicsit nehezebben vágtunk bele, mert a lányommal születés után voltak gondok, de szerencsére már jól van :-)

Remélem hamarosan teherbe esünk :-)

2013. szept. 21. 18:36
 5/9 A kérdező kommentje:

Szia sorstárs. Mellérzékenységem még van, meg még egy kicsit tegnap éreztem fájdalmat. Én jövő hét vasárnapig ki szeretném bírni tesztelés nélkül. Egyébként azért nekem is, mintha hónapról hónapra jobb lenne. Vagy csak már megszoktam. Még most nem is tudom, hogy ott van e, de már most azt mondogatom, ha ott van, kapaszkodjon veszettül, mert egy tündéri nővérke várja:D

Neked is sok sikert kívánok, és remélem, ha mindkettőnknek összejönne, megoszthatnánk egymással a tapasztalatinkat:D

2013. szept. 22. 10:50
 6/9 Szyl79 ***** válasza:

Szia!

Én most nem érzek semmit..nincs tünetem, bár nem is volt időm magamat figyelni, mert a gyerekkel kórházba töltöttük a tegnapi napot...:-(. Szerencsére már itthon vagyunk..Én sem tudom mikor fogok tesztelni, lehet, hogy csak jövőhét hétfőn, persze ha csak addig meg nem jön :-). Most igyekszem nem izgatni magam rajta...Ha meg sikerül, én is úgy vagyok vele mint te, hogy csak jól tapadjon meg, és maradjon odabent. :-) Majd jelentkezz, hogy hogy állsz...

2013. szept. 23. 14:20
 7/9 A kérdező kommentje:
Mindenképp írok:D Most én is tünetmentesedtem. Egyedül a mellem fáj, mint mikor tinikoromban nőtt. És nem szokott, szóval talán...:D
2013. szept. 23. 16:21
 8/9 A kérdező kommentje:

Na, ma megjött...de legalább így visszaáll a rendes kerékvágásba a dolog. Most 31 napra kellett volna megjönnie.

Veled mi újság?

2013. szept. 24. 16:39
 9/9 Szyl79 ***** válasza:

Szia!

Nálam egyenlőre semmi változás...bár én péntekre nem várom. Tegnap kicsit nyilalt a petefészkem körül, egyébként jól vagyok. Talán kicsit érzékeny a mellem, de az sem vészes. Szóval nem tudom. :-(. Inkább olyan menzesz előtti tünetek vannak...majd kiderül

2013. szept. 25. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!