A Clostilbegytről van valakinek negatív tapasztalata?
Figyelt kérdés
Mellékhatások,stb..2013. szept. 20. 22:18
1/6 anonim válasza:
1 "mellekhatasrol" tudok beszámolni, mégpedig a 4 éves édes Kisfiam, aki éppen az ágyikóban horkol 😊😊😊😊😊
De amugy komolyanra forditva a szot, a gyógyszertől fájdalmas lett a peteeresem, ami azota is igy van ( azota született meg egy Kisfiam, aki gyógyszer nelkul első próbálkozásra összejött) 😊😊😊😊
2/6 anonim válasza:
Hatalmas cisztám lett tőle, ami hónapokig kínzott.
3/6 anonim válasza:
nekem a nem működő "sivatag" 0 tüszővel tök üres petefészkeimre kaptam úgy, hogy nem előzte meg semmilyen más vérvizsgálat. 3x3hónapig kaptam, három vetélésem volt, egészséges baba nem. Később kiderült tele vagyok cisztákkal, PCO-t állapítottak meg. Viszont, pajzsmirigy problémát is, amit nem is néztek (TSH), pm alulműködésem volt, és hiába érlelgette a doki a Clostival, a pajzsmirigy probléma miatt nem is sikerülhetett volna, és az endodokim szerint azért voltak a vetélések is.
4/6 anonim válasza:
Dettó ugy jartam, mint az előző válaszoló. Lettek is óriási cisztaim tőle.
Viszont, amikor helyrehozott az endokrinologus, utána is szedtem (lombik), akkor iszonyúan rosszul voltam tőle mindig (hányás, szedelges, ilyesmik)
5/6 anonim válasza:
Mellékhatása nem volt, viszont hiába szedtem, semmit nem csinált. Előtte is 0 tüszőm volt, utána is. :(
Injekciókkal sikerült csak pé-t produkálni.
6/6 anonim válasza:
Nekem nincs rossz tapasztalatom.Csak ajánlani tudom akkor a peteérési problémáid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!