15. ciklusnapon mi ez az érzés? 28 naposak a ciklusaim. Bal oldalon egy pontban szinte egész nap görcsölget valamint a hasamban tompa zsibbadásszerű fájdalmam van.
Figyelt kérdés
Tudom egy rendes 28 napos ciklusnàl ez az ovut jelenti...DE!!! Az ovutesztem totàl negatív és 1hete éreztem erős ovus fàjdalmakat (akkor még nem tesztelgettem, korainak talàltam)
Lehet hogy korai peteérésem volt és most kezdődött a beàgyazódàs?
Olyan vàlaszokat nem kérek hogy nem làtunk beléd meg hogy honnan tudjuk...
Tapasztalatokra lennék kívàncsi, volt e vki akinek korai peteérésből lett babukàja és milyen tünetekkel jàrt! Köszönöm
2013. szept. 26. 16:45
21/21 anonim válasza:
Hát bevallom, én is csináltam egy tesztet 2 napja... negatív lett. De még bízom abban hogy elnéztem az ovu idejét és bepozitivul :) És megértem azt is, hogy "idegesítő" az a fájdalom, mert én meg émelygek rendszeresen már vagy egy hete, és ha nincs baba a dologban akkor kifejezetten bosszantó ez a dolog... Hát szurkolok, hogy ne jöjjön meg nekünk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!