Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15. ciklusnapon mi ez az...

15. ciklusnapon mi ez az érzés? 28 naposak a ciklusaim. Bal oldalon egy pontban szinte egész nap görcsölget valamint a hasamban tompa zsibbadásszerű fájdalmam van.

Figyelt kérdés

Tudom egy rendes 28 napos ciklusnàl ez az ovut jelenti...DE!!! Az ovutesztem totàl negatív és 1hete éreztem erős ovus fàjdalmakat (akkor még nem tesztelgettem, korainak talàltam)

Lehet hogy korai peteérésem volt és most kezdődött a beàgyazódàs?

Olyan vàlaszokat nem kérek hogy nem làtunk beléd meg hogy honnan tudjuk...

Tapasztalatokra lennék kívàncsi, volt e vki akinek korai peteérésből lett babukàja és milyen tünetekkel jàrt! Köszönöm

2013. szept. 26. 16:45
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Én a 12. napon vagyok,és ugyanezt érzem a jobb oldalon.tudom ezzel nem sokat segítettem,de ha valaki ír neked én is okosabb leszek!
2013. szept. 26. 16:52
 2/21 anonim ***** válasza:

Mikor csináltad az ovu tesztet?

Az ugyanis 24-36 órával előre jelzi az ovulációt. Azaz ha ma van az ovud, akkor tegnap vagy tegnapelőtt volt pozi a teszt, ma simán lehet negatív.

2013. szept. 26. 17:42
 3/21 A kérdező kommentje:

Màr 6 napja tesztelek, azóta negatív. 1 héttel ezelőtt mikor nagyon ovusan fàjtam akkor meg még nem teszteltem.

Pedig olyan szabàlyos volt eddig minden...múlt hónapban is olyan szep + volt az ovutesztem napra pontosan...

2013. szept. 26. 18:12
 4/21 anonim ***** válasza:
Kiderült azóta valami? :) Nekem ugyanilyen furcsa, zsibbadó érzésem van, néha enyhe görcsölés is, és szerintem rögtön a menzesz után volt ovum (7-8. napon). Most a 18. napon vagyok.
2013. okt. 9. 21:37
 5/21 A kérdező kommentje:
Azóta sem tudom mi volt az a fájdalom(a mai napig is tart egyébként,csak enyhébben). Kései ovum lett a ciklusom 24. napján(ovuteszt alapján) és a jobb oldalon éreztem... most várakozok... :)
2013. okt. 10. 15:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy írtál! :) Hát ez nagyon érdekes... akkor lehet hogy amit én annyira ovunak hiszek, nem is az? :D Vagy nem lehet hogy már babás vagy? Én sajna már 2 teszttől is megkaptam a magamét... :(
2013. okt. 10. 21:26
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem nem vagyok terhes, teszteltem és tuti h a 24. napon volt ovum. De holnap felhívom a nőgyógyàszom...

Nem biztos h neked nem korai ovud volt. Nem hasznàlsz ovutesztet?

2013. okt. 10. 22:07
 8/21 anonim ***** válasza:
Mondott valami okosat az orvosod? Nem ovuteszteltem, most várok... 21-én kéne nem megjönnie, úgyhogy várhatok eleget :)
2013. okt. 12. 23:32
 9/21 A kérdező kommentje:

Nem hívtam fel a dokit,mert péntek óta alig fáj... Én 19re nem várom. Megvárom hogy tesztelhessek és remélem + lesz :) akkor úgy is mennék orvoshoz :)De ha visszatér a fájdalom azonnal hívom. 1,5 hónapja voltam nála kontrollon,akkor minden rendben volt.

Te mikor tesztelsz?

2013. okt. 13. 09:33
 10/21 anonim ***** válasza:

Fú, nekem már nem kéne tesztelnem a nemvárt idejéig, viszont magamat ismerve... de most ünnepélyesen megfogadom, 21.-ig nem nyúlok teszthez :)

Akkor nálad is nagy izgalmak vannak :) A hődet méred? Nekem magas a tippelt ovum óta, kb 14 napja, ha jól számolom, de annyira nem vagyok gyakorlott ebben.

2013. okt. 13. 10:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!