Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 15. ciklusnapon mi ez az...

15. ciklusnapon mi ez az érzés? 28 naposak a ciklusaim. Bal oldalon egy pontban szinte egész nap görcsölget valamint a hasamban tompa zsibbadásszerű fájdalmam van.

Figyelt kérdés

Tudom egy rendes 28 napos ciklusnàl ez az ovut jelenti...DE!!! Az ovutesztem totàl negatív és 1hete éreztem erős ovus fàjdalmakat (akkor még nem tesztelgettem, korainak talàltam)

Lehet hogy korai peteérésem volt és most kezdődött a beàgyazódàs?

Olyan vàlaszokat nem kérek hogy nem làtunk beléd meg hogy honnan tudjuk...

Tapasztalatokra lennék kívàncsi, volt e vki akinek korai peteérésből lett babukàja és milyen tünetekkel jàrt! Köszönöm

2013. szept. 26. 16:45
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Nem,nem mérem a hömet...csak ovutesztelek. Én leghamarabb pénteken tesztelek! :)

De ha már 14 napja volt ovud akkor elvileg már most is mutatná :)

2013. okt. 13. 11:37
 12/21 anonim ***** válasza:
Igen, de már két teszt volt negatív és most már 1000%-osra szeretnék menni...persze a kísértés nagy, de most ellenállok kivételesen. :) De te írd meg légyszi az eredményed majd, mert helyetted is izgulok :)
2013. okt. 13. 12:23
 13/21 A kérdező kommentje:

Megírom mindenképpen :) akkor ez a 3. próbàlkozós hónapotok?

Nagy lelki erő kell hogy ne tesztelj...de megértem :)

2013. okt. 13. 16:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem, ez az első "éles" hónapunk, mert most jött meg először a szülés óta (7 hós a babánk). Nektek első baba? :)
2013. okt. 13. 18:19
 15/21 A kérdező kommentje:

De jó Neked hogy már van babád :)

Nekünk elsö babóka lenne,egy vetélésen sajnos már túl vagyok :( Minden vágyam egy kisbaba és így hogy elsöre ez történt velem,nagyon fáj a lelkem...

Na de remélem hamarosan pocakosak leszünk mindketten :)

2013. okt. 13. 18:50
 16/21 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom, szörnyű érzés lehet. Én az első terhességemet nem is igazán tudtam felhőtlenül élvezni, mert rettegtem nehogy baj legyen. Utólag persze már mókás, hogy mindig az újabb mérföldkövekre hajtottam, előbb a 12., aztán a 24. hét, a 36. után mintha egy tonnás terhet vettek volna le rólam. Persze Őfelsége bent tartózkodott a 40.-ig :D Na de a következő babánál már nem akarok ennyit aggodalmaskodni, arra bőven ráér az ember amikor már kint van a gyerkőc... :)
2013. okt. 13. 19:46
 17/21 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem van egy (pozitív) megérzésem ;)
2013. okt. 13. 19:49
 18/21 A kérdező kommentje:
Remélem bejön a megérzésed :) én is bizakodom... :)
2013. okt. 13. 21:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Szia! Én írogattam eddig neked:) Teszteltél ma? Vagy csak holnap fogsz? Nekem sajna esett picit a hőm, de még reménykedek :)
2013. okt. 18. 11:33
 20/21 A kérdező kommentje:

Szia! Teszteltem,de szerintem negatív... A bal oladalam tegnap óta megint rendesen görcsöl és ma már jelentekezett barna folyás. Holnap tuti megjön....és akkor még idegesít ez a baloldali fájdalom is....

En nem mérem a höemt igy arról nem tudok írni,de azért remélem Neked legalább nem jön meg :)

2013. okt. 18. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!