15. ciklusnapon mi ez az érzés? 28 naposak a ciklusaim. Bal oldalon egy pontban szinte egész nap görcsölget valamint a hasamban tompa zsibbadásszerű fájdalmam van.
Tudom egy rendes 28 napos ciklusnàl ez az ovut jelenti...DE!!! Az ovutesztem totàl negatív és 1hete éreztem erős ovus fàjdalmakat (akkor még nem tesztelgettem, korainak talàltam)
Lehet hogy korai peteérésem volt és most kezdődött a beàgyazódàs?
Olyan vàlaszokat nem kérek hogy nem làtunk beléd meg hogy honnan tudjuk...
Tapasztalatokra lennék kívàncsi, volt e vki akinek korai peteérésből lett babukàja és milyen tünetekkel jàrt! Köszönöm
Nem,nem mérem a hömet...csak ovutesztelek. Én leghamarabb pénteken tesztelek! :)
De ha már 14 napja volt ovud akkor elvileg már most is mutatná :)
Megírom mindenképpen :) akkor ez a 3. próbàlkozós hónapotok?
Nagy lelki erő kell hogy ne tesztelj...de megértem :)
De jó Neked hogy már van babád :)
Nekünk elsö babóka lenne,egy vetélésen sajnos már túl vagyok :( Minden vágyam egy kisbaba és így hogy elsöre ez történt velem,nagyon fáj a lelkem...
Na de remélem hamarosan pocakosak leszünk mindketten :)
Szia! Teszteltem,de szerintem negatív... A bal oladalam tegnap óta megint rendesen görcsöl és ma már jelentekezett barna folyás. Holnap tuti megjön....és akkor még idegesít ez a baloldali fájdalom is....
En nem mérem a höemt igy arról nem tudok írni,de azért remélem Neked legalább nem jön meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!