Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3-4 napos terhességet érezhetek?

3-4 napos terhességet érezhetek?

Figyelt kérdés
Kb. 3 napja a peteérésem napján voltunk együtt a párommal. Másnap elkezdett feszülni a hasam és olyan furcsa nyomást érzek,de nem fájdalmat. Lehet,hogy ez már a terhesség első jele? Nem akarom beleélni magamat....

2013. szept. 26. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Kizárt.
2013. szept. 26. 08:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Hát ez még korai. Ha sikeresek voltatok még csak most indul el a megtermékenyített petesejt a méhed felé és kezd el osztódni. Majd körülbelül 11 nap múlva érkezik meg és akkor ágyazódik be. Onnantól kezdődik igazából a terhesség. Szóval ilyen értelemben még a kérdésedre nem nagyon tudunk válaszolni. Nekem nem feszült a hasam, de aktus után egy héttel szédültem kicsit. Még ma sem tudom hogy az a terhesség miatt volt-e akkor már. Sok sikert! :-)
2013. szept. 26. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
2013. szept. 26. 08:13
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,ilyen szempontból tájékozott vagyok én is,csak a tapasztalatokra voltam kíváncsi konkrétan. Nem élem bele magam,csak furcsa volt így hirtelen.
2013. szept. 26. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!