Szerintetek sikerült végre teherbe esnem? Testet még nem csináltam mert félek az újabb csalódástól.
Figyelt kérdés
a jobb petefészkembe vannak ciszták, de az orvos nem foglalkozott vele, azt mondta attol még nyugodtan próbálkozhatunk.Augusztus 13.-án jött meg, 27.-én , voltunk együtt a párommal, aztán a multhéten végig álmos voltam, hányingerem volt két reggel hánytam is , szédültem, az alhasam fájt, azt éreztem hogz megfog jönni de szerencsére nem jött. ezen a héten már csak szédültem.. szerintetek? tesztelni még nem teszteltem , mert félek a csalódástol.2013. szept. 24. 14:35
11/30 anonim válasza:
lehetsz, tesztelj nyugodtan :)
de a cisztával valamit csinálni kell majd, valamitől ott van, kezelni kellene (pláne, ha nem is egy, hanem több). Ha baba, erre figyelj, hogy a doki foglalkozzon vele. Ha mégsem baba, akkor pláne
12/30 A kérdező kommentje:
én többször voltam vele az orvosnál, de azt mondta teendőt nem igényel , pedig elég sok fájdalmam volt vele, mostanába már kevesebb van , de van.
2013. szept. 24. 15:21
13/30 anonim válasza:
hormonokat nézett (3. és 21. napi)?
14/30 A kérdező kommentje:
egyszer nézett csak menzesz harmadik napján, és annyi. azt mondta aztán hogy teendőt nem igényel.
2013. szept. 24. 15:27
15/30 anonim válasza:
én a helyedben még ma este rohannék a patikába! Ha ilyen "erős" tüneteid vannak, azt már esti vízeletből is kimutatja! Majd írd meg kérlek, hogy mi lett! :)
16/30 A kérdező kommentje:
rendben: ) majd megírom köszi nektek
2013. szept. 24. 19:31
17/30 anonim válasza:
Tesztelj,és írd meg az eredményt!! Szurkolok Neked!
18/30 A kérdező kommentje:
köszönöm széépeen:)
2013. szept. 24. 21:39
20/30 anonim válasza:
Én a helyedben orvost váltanék, akár van baba, akár nincs.
Oka van annak, hogy cisztáid vannak és ha terhes vagy/leszel, okozhatnak azok a ciszták problémát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!