Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 napja késik a menzeszem,...

5 napja késik a menzeszem, lehett ebből baba? Nagyon szeretnénk már de annyi tesztet csináltam már, hogy félek az ujabb csalódástól. Kérlek irjatok!

Figyelt kérdés
2010. aug. 31. 20:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Várj még néhány napot, mondjuk vasárnap reggelig, akkor tesztelj!

Ha ott van, úgyis ott van, ha nincs, akkor meg felesleges pénzkidobás tesztet venni.

Nagyon szurkolok neked, mi is hasonló cipőben járunk, több mint két éve várjuk a babánkat :-) Elvileg tegnap volt peteérésem, rajta is voltunk a dolgon néhány napja, úgyhogy nagyon remélem hogy most összejön, lehet kinevetsz, de úgy érzem ez most más talán, mint eddig.

Bocsi az off-ért, csak jól esett leírni. Szóval drukkolok, és majd írd meg, mi újság!

2010. aug. 31. 20:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehet, ha 5 napja késik, akkor már nyugodtan tesztelhetsz, ne félj tőle! Remélem pozitív lesz!
2010. aug. 31. 20:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.a 20:54-nek mi is már 1,5éve próbálkozunk de eddig semmi remélem most sikerül.sok sikert neked is.
2010. aug. 31. 21:15
 4/11 anonim ***** válasza:
Nyugottan tesztelj. Megy a drukk.
2010. aug. 31. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:

5 nap késésből természetesen lehet, miért ne lehetne? De azért ne éld még bele magad, csinálj egy tesztet.

Mindenki azt fogja írni hogy lehet, de egy teszt fog igazán válaszolni.

Remélem összejött szurkolok!

2010. aug. 31. 21:46
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek az előző válaszolókkal, minden esélyed megvan a babára, tesztelj akár holnap reggel, elivleg már ki kellene, hogy mutassa. És írd meg, mi lett, nagyon drukkolok!

2 éves kisfiú anyukája, 31 hetes kismama

2010. aug. 31. 23:02
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek.Ha ki birom még addig meg persze ha nemjönn meg akkor várok péntek reggelig a tesztel.Az előző kismamának gratulálok!
2010. szept. 1. 10:37
 8/11 anonim ***** válasza:
Mindenképpen írd meg majd az eredményt!!! Drukkolok nagyon!
2010. szept. 1. 20:53
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnos ma reggel megjött.De azért köszönöm szépen mindenkinek a válaszát.
2010. szept. 2. 11:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok, már sokszor átéltem amit te, amikor késett 1-2-3 napot, mindig nagyon reménykedtem, de ne add fel, fogd fel úgy, hogy új hónap, új lehetőség. És van még egy idézet, ami engem nagyon megfogott, remélem neked is tetszik:

"a mi Kis édeseink már pakolnak, hát ne sürgessük őket, mert talán még valami fontosat hagynak ott, ahonnan jönnek.

Mindannyiunkra vár egy kis angyal valahol, ha pedig ők tudnak türelmesek lenni, nekünk is ki kell várnunk a megfelelő időt!"

2010. szept. 2. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!