Szerintetek sikerült végre teherbe esnem? Testet még nem csináltam mert félek az újabb csalódástól.
Figyelt kérdés
a jobb petefészkembe vannak ciszták, de az orvos nem foglalkozott vele, azt mondta attol még nyugodtan próbálkozhatunk.Augusztus 13.-án jött meg, 27.-én , voltunk együtt a párommal, aztán a multhéten végig álmos voltam, hányingerem volt két reggel hánytam is , szédültem, az alhasam fájt, azt éreztem hogz megfog jönni de szerencsére nem jött. ezen a héten már csak szédültem.. szerintetek? tesztelni még nem teszteltem , mert félek a csalódástol.2013. szept. 24. 14:35
1/30 anonim válasza:
Ezt mi nem tudjuk megmondani csak az orvos és a teszt.
Sok sikert kívánok.
2/30 A kérdező kommentje:
köszönöm.:/ reménykedek. és lassan rászánom magam.
2013. szept. 24. 14:38
3/30 anonim válasza:
Elég nagy eséllyel lehetsz terhes!Ha nem jött meg az is jó jel, nyugodtan csinálj tesztet! Ne félj, biztos sikerült! Drukk!
4/30 anonim válasza:
Mindenképpen tesztelj!Most már elég sokat késett,hogy biztosabb eredményt kapj!
5/30 A kérdező kommentje:
csak nem mindig jön meg rendszeresen. bár az utóbbi időkbe 3 hónapon keresztül 1-2 nap késéssel.
2013. szept. 24. 14:49
7/30 anonim válasza:
Figyelj hasonló tüneteim vannak, mint neked kivéve hányás, aug 12 én jött meg utoljára és terhes vagyok, de attól még te lehet, hogy nem. Szóval szerintem teszteljél aztán ha pozitív irány a doki. Szerintem jobb, mint, hogy itt aggódsz, hogy vajon az vagy-e. Egy ekkora terhességet már délutáni pisiből is kimutat a teszt.
8/30 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm. és gratula.:)
2013. szept. 24. 14:57
9/30 anonim válasza:
Próbálj tesztelni. Le akalappal, hogy így birod teszt nélkül, én nem bírnám.
Drukkolok nagyon
10/30 A kérdező kommentje:
Csak azért birom, mert nagyobb a félelmem , hogy újra negativ lesz. de holnap reggel mindenképpen tesztelek.köszönöm szépen. :)
2013. szept. 24. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!