1 havi fog. Gátló szedés után megzavarodik a ciklus? Lehetek terhes? Már rég lemondtam róla.
Figyelt kérdés
Hosszú a sztorim, a lényeg, hogy van már egy 2 éves kislányom, aki 1,5 évi próbálkozás után inszeminációval jött össze.
Most megint 1,5 éve próbálkozunk, már volt 3 sikertelen inszemem, most jött volna a lombik, de közbeszólt egy p3-as lelet.
A lombik miatt elkezdték szedetni velem a fog.gátlót(ekkor még nem tudtuk, hogy p3 a citológiám), és végig is szedtem egy hónapot.
A 8. napon voltunk együtt ebben a ciklusban és többet úgy nem voltunk együtt.
Ma a 28. napon vagyok, ilyenkor szokott legkésőbb megjönni, de előtte barnázás is szokott lenni.
Most még semmi.
2 napja fájdogál néha picit a hasam.
2013. szept. 24. 13:49
1/3 anonim válasza:
lehet hogy a fog.gátló miatt van! nekem is zavaros, én eleinte rengeteget véreztem, most pedig semmi...
2/3 A kérdező kommentje:
Én anno 10 évig szedtem, és amikor szüneteltettem, soha semmi változást nem tapasztaltam. Szépen megjött 26-28 napra ugyanúgy, ugyanannyi.
2013. szept. 24. 13:57
3/3 anonim válasza:
nekem meg sem jött a fogamzásgátló abbahagyása, és a stimuláció kezdete között egyáltalán (volt közte majd' egy hét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!