Aki hosszabb szedés után (akár több év) hagyta abba a fogamzásgátlót, miket tapasztalt? Mennyi idő alatt rendeződött a ciklus? Észleltetek mást (pl. pattanások, hízás-fogyás, hangulatváltozás sztb. )?
Figyelt kérdés
2011. jan. 18. 11:51
1/9 anonim válasza:
Nekem 2 hetente megjött, majd kiderült, hogy PCO-m lett, de pár hónap alatt rendeződött és sikerült is rögtön teherbe esnem. Gondolom a szegény, addig elnyomott peték elkezdtek őrült módon megérni...
2/9 anonim válasza:
Én kb 2 éve hagytam abba.Most volt egymást követő 2 hónap,hogy időre jött meg.Eddig minden 2. héten megvolt rendesen erősen.
3/9 Tinker Bell válasza:
Lindynette20-at szedetem több mint 4 évig. Most hagytam abba szeptemberben. Mielőtt elkezdtem szedni a vérzésem rendszeres volt, kiszámítható. Nem haltam bele a fájdalomba amikor megjött, éreztem, hogy lesz valami,de nem volt vészes. Amikor elkezdetem szedni akkor azonnal beállt a ciklusom, nem volt vele semmi gond, egyáltalán nem fájta amikor megjött, nem híztam a szedése alatt, nem voltam pattanásosabb, nekem nem volt semmilyen mellékhatása. Ahogy abbahagytam, aránylag normálisan jön meg azóta, de majd meghalok úgy fáj, mint például ma is. Átlagban 29, de volt már 26 és 32 napos ciklusom is. A bőröm egy kicsit, zsírosabb, de nem vészes. Hangulatingadozások nincsenek.
4/9 anonim válasza:
Femodent szedtem 4,5 évig. 2 év alatt állt be. Most már 1,5 éve szabályos ciklusom van és végre a cisztáim is eltűntek.
Amíg szedtem semmi gond nem volt.
5/9 anonim válasza:
Mercilon, 3 év - 60 nap után (1 menzesz kimarad) rendszeresen megjött.
6/9 anonim válasza:
Én yasminelle-t szedtem és nekem utána mindig 30 napra jött meg, ez azóta is igy van. Egyébként fogytam egy keveset miután abbahagytam és a mellem is lejjebb ment.
8/9 anonim válasza:
Utolsó!Remélem velem is így lesz:-),legalábbis ez a célunk a férjemmel!Nekem sajnos azért kell szednem mert minden hónapban a mentő vitt el amikor menstruáltam,de mindig pontosan jött meg.A gyógyszertől kevésbé vagyok rosszul,minden oké....sajnos hamarosan abba kell hagynom,hogy szülhessek,hiszen már 33vagyok,viszont biztos vagyok benne ahogy abba hagyom,újra a korházban fogok kikötni azokon a nehéz napokon:-(...ezért imádkozom,hogy gyorsan teherbe essek.
9/9 anonim válasza:
Szia! Én 5 évig szedtem Lindynette20-at,2 éve hagytam abba,de nem bántam meg.Fogyás semmiképp,hízás egy kicsi,de túlélhető:)A ciklusom a gyógyszer abbahagyása után sem változott,rendszeres volt és még most is az. Pattanások menzi előtt,szokásosan... Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!