Hagyta mar valaki abba a baratcserjet tobb honapos szedes utan a ciklus kozepen v. kozben?
Huha! Koszi, hogy igy kifejtetted. Nekem 3 honapja volt missed ab. Az elso mensi utan, ami 37 napra jott meg, elkezdtem szedni a baratcserjet. A kovetkezo mar 32 napra jott meg. Probaltam elkapni abban a honapban a peteerest, de sztem nem volt. Pedig itt a cickafarkot is meg palastfuvet. Viszont most volt ovum es mar a 14. napon vagyok onnantol. Peteereskor, azaz 2 hete hagytam abba a cserjet. Nem tudom mi lehet. Tesztek negativak. Csak remenykedem, hogy hamarosan pozitiv lesz, de biztos nem vagyok olyan mazlista.
Szoval neked a 28 napos ciklusodbol csinalt 36-ot. Hmmm...erdekes, de nekem miota szedem normalisan jott meg es semmilyen negativumat nem tapasztaltam. Most, hogy abbahagytam kezd rakoncatlankodni a ciklusom, mert mar csak arra tudok gondolni. Sot, en a PMS-tol nagyon szenvedtem mar a mensi elott 1 hettel. Az osszes tunete kijott: haspuffadas, eros gorcsok, szurkalas, hangulatingadozas, feszulo mell...na ezek most nincsennek. Mult honapban sem voltak mar mensi elott. Hirtelen jott meg, gondolom a cserjetol. Lehet most is az lesz. Hisz meg nincs vege a napnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!