Barátcserjét, folsvat, E-vitamint szedek. Egy igen furcsa dolog történt velem. Ciklus 20-22. napján nyálkás, kissé véres váladékom volt/inkább vérfoszlány/. Eddig ilyen soha nem volt. Lehet ez a barátcserje mellékhatása vagy inkább más?
Szia!
Én ugyanezeket szedem+még a cickát iszom.Te mióta szeded őket?
Sziasztok.
Én azt szeretném tudni,hogy mióta szeded ezeket?
Én ebben a hónapban kezdtem szedni a barátcserjét de nekem szerintem nem volt tüszőrepedésem sem.Előző hónapban szedtem e-vitamint meg folsavat és akkor szépen látható volt mikor volt a tüszőrepedés és pontosan 28 napra jött meg.Most meg azt sem tudom mikor volt peteérésem.:S A 14.napon volt nyákdugóm azóta meg csak vizes krémes folyásom van és a hőm is alig emelkedik.
Tudna valaki seíteni nekem hogy mi van most?
Szia!
Nekem is pont ilyen volt,csak a 24.ciklusnapon.Nyálkás váladék,benne pici élénkpiros vérfoszlánnyal.Barátcserjét 2,5 hónapja szedem (Premens formájában)cicka-palástfű tea kombináció 2 hónapja.Nekem sem volt még eddig soha ilyen,pont most szerettem volna Én is megkérdezni,mi lehet ez???
Sziasztok! Köszi a válaszokat és a bíztatást. Remélem, sikerül.
Én már túl vagyok egy lombikon/3 és fél év sikertelen próba/, de sajna nem sikerült és próba szerencse kipróbálom a barátcserjét. Kb. 3 hete szedem, de az előző ciklusaimban soha nem tapasztaltam ilyesmit. Október végén indulunk a 2. lombikra, de hátha már nem kell mennem:-). A hétvégén kiderül.
Szia!
Írd majd meg, hogy mit mutatott a teszt!
Szorítok nagyon!
2. válaszoló voltam
Mindenképpen írd meg,hogy mi lett!
Nagyon megy a drukk!!!
8:51-es vagyok.
Mi lett a teszt eredménye? Kíváncsi vagyok:)
Remélem jó híreket írsz majd meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!