Létezik, hogy a ciklus elején volt ovulációm? Egyébként most nagyon gyenge menstruációm volt, alatta furcsa petefészek szúrkálódásokkal, amiket máskor félidőben érzek. Járt így valaki?
Ilyenkor hogyan alakul a ciklus? Két hét múlva kiderül nem, vagy meddig kell várnom?
Egyébként olvastam, hogy nem ritkán csak a mensi alkalmával lökődik ki a petesejt és ilyenkor nincs is erős vérzés. Hát kiváncsi leszek...
(máskor mensi alatt végig fent van a hőm, csak a utána kezd el lemmenni!!pont most döntöttünk úgy, hogy nem foglalkozunk a ciklusommal,erre tessék!)
Tényleg nincs senki, aki pont így járt volna?
Nah mindegy, úgyis kiderül előbb vagy utóbb :)
Tudom, hogy a kutyát nem érdekli ez most :)
De talán majd az utókor hálás lesz érte.
Úgy döntöttem,(jól elvagyok:),hogy felteszem ide a görbémet ebben a ciklusban, időről, időre, hátha lesz, aki közben erre jár és segítséget keres
(úgy mint én most)
Erősen szúrkál a petefészkeimnél, de a hőm nem úgy ingadozik,mint az előző ciklusaimban.
mindenesetre nagyon furcsa.
Hát kedves válaszadók, majd kiderül kinek jön be a megérzése :)
Ma így állok: (kiváncsian várom a többi napokat)
Mai állás.
Eddig még mindig kétesélyes számomra.
Ha tovább esik: sztornó,de ha visszamegy, hát akkor biza' megvolt már. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!