Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 14. ik napon voltunk egyutt...

14. ik napon voltunk egyutt mekkora eselye van a terhessegnek? Tobbi lent

Figyelt kérdés
ha 14.ik napon voltam egyutt a parommal akkor mekkora eselye van a terhessegnek ha csak a minimalis mennyisegu sperma kerult belem..nagyon pici..szinte csak egy ujjbegynyi..tuszorepedes utan voltunk egyutt ketszer is onnan tudom h egy keves ver volt a fehernemumon..eloszor egy pici kerult belem, masodszor csak elovaladek..

2013. szept. 24. 11:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
7en kellett volna megjonnie, de nem jott, meg ma 8an sem es csak nem is gorcsolok vagy puffadok mint szoktam..szaraznak veszem eszre a huvelyemet..ami nalam nem annyira megszokott,4en este majd 5en delutan vettem eszre hogy gorcsolgetek enyhen rovidebb ideig,de verzes nem volt, lehet igy is beagyazodas 2-3nappal nem vart elott..tesztet meg nem csinaltam mert szerintem korai..de kimondottan nyugodt vagyok, nem feszult mint mensi elotti idoszakban altalaban..mast viszont nem veszek eszre..szerintetek?
2013. okt. 8. 08:30
 12/14 A kérdező kommentje:
jaj utolso mensim szeptember 9en jott meg, 21-22korul ereztem a peteerest mert egy vercseppem is volt fehernemun..
2013. okt. 8. 08:32
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ha késik, akkor tesztelj. Megírod majd? Tüneteket pedig ne nézz, mert aki ennyire gyereket akar hogy rögtön az együttlét után kiírja a kérdést, az produkálni fogja a tüneteket :(

Megy a drukk!

2013. okt. 9. 10:02
 14/14 A kérdező kommentje:
ma esedekes volt ez egy eves kontroll dokinal, voltam is megnezett annyit mondott 2het mulva menjek vissza..amikor a lanyommal is terhes voltam is ugyanigy mondta a ket hetet, de akkor egy het utan teszteltem (2hettel nem vart utan) es akkor volt csak pozitiv es akkor mar lattam is a babat..tehat meg varok :)
2013. okt. 9. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!