Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon most sikerült?

Vajon most sikerült?

Figyelt kérdés
A párommal már egy ideje babát szeretnénk. Eddig nem sikerült, most viszont 4 napja késik, a mellbimbóm elég érzékeny, kicsit olyan "meg akar jönni érzésem" volt kb 3 napig. Tegnap teszteltem, de semmi. Ma is teszteltem egy 25sel, de ma sincs semmi. Van remény hogy sikerült?
2013. szept. 23. 12:19
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

32 vagyok.

Nekünk egyébként van már egy 4 éves kisfiunk, aki azonnal sikeredett, amint leálltunk a védekezéssel. :-)

A másodikra úgy tűnik kicsit várni kell.

Én most ovu tesztet fogok használni (még sose használtam), jó lenne meggyőzödni, hogy biztosan van peteérésem és hogy mikor van.

2013. szept. 26. 21:17
 22/23 anonim ***** válasza:
Ja egyébként a 13-as voltam, ez lemaradt.
2013. szept. 26. 21:20
 23/23 A kérdező kommentje:
én használtam már egyszer, de inkább maradok a peteérés-kalkulátornál. azért az is elég rossz lehet hogy elsőre sikerült, most meg csak nehezen. nekem még nincs babám, ő lenne az első, de úgy látszik, nem szeretne még jönni..azt olvastam hogy e-vitaminnal könnyebb teherbe esni, nem szedtem még, de szerintem kipróbálom.
2013. szept. 27. 07:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!