Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon most sikerült?

Vajon most sikerült?

Figyelt kérdés
A párommal már egy ideje babát szeretnénk. Eddig nem sikerült, most viszont 4 napja késik, a mellbimbóm elég érzékeny, kicsit olyan "meg akar jönni érzésem" volt kb 3 napig. Tegnap teszteltem, de semmi. Ma is teszteltem egy 25sel, de ma sincs semmi. Van remény hogy sikerült?
2013. szept. 23. 12:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

nekem sajnos ma 25ös tesztem nega lett.de sztem nekem is megjön majd, mert nagyon olyan érzésem van :(

ha mégse...péntek tesztelek ! de én is állandóan lesem a wc papírt :( :(

tiszta gáz :(

2013. szept. 24. 21:33
 12/23 anonim ***** válasza:

mai görbém..sajnos kezdem feladni :( :(

[link]

2013. szept. 25. 07:41
 13/23 anonim ***** válasza:

Kérdező és utolsó válaszoló, megértelek titeket, én is így jártam nemrégiben.

Késett a menzeszem, reménykedve teszteltem, negatív lett, de továbbra sem jött meg. Bíztam benne hogy majd pár nap múlva kimutatja már a teszt... Persze mindenféle terhességre utaló tüneteket is felfedeztem magamon, már a nemvárt előtt is...

Aztán múlt hét szerdán 1 hét késéssel megjött. Mit mondjak nagyon vacak érzés volt.

Fel a fejjel, majdcsak sikerül nekünk is.

2013. szept. 25. 17:41
 14/23 A kérdező kommentje:
ohh.. nagyon sajnálom, látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. egyenlőre feladom, mert sajnos eddig minden alkalommmal csalódás volt a vége. nehéz lemondani róla, pedig most nem is görcsöltem rajta. szurkolok Nektek is.
2013. szept. 25. 18:18
 15/23 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Akkor most megjött neked vagy azért van még remény?? Én

drukkolok, mert kezdek én is pozitívabb lenni !! Addig él a remény, míg meg nem jön ! :)

2013. szept. 25. 18:58
 16/23 A kérdező kommentje:
nekem most nincs remény. ma már úgy istenesen megjött. nagyon el vagyok kenődve, de ilyen az én szerencsém, nekem soha semmi nem sikerül, nem is tudom miért lepődök meg még mindig. ez az én formám ...
2013. szept. 25. 19:53
 17/23 anonim ***** válasza:
Mióta próbálkoztok?
2013. szept. 25. 20:07
 18/23 A kérdező kommentje:
május óta, azóta reménykedek és csalódok. az egyik ismerősömnek most sikerült másfél év próbálkozás után, kicsit megijedtem, hogy akár én is járhatok így. és ti? mióta?
2013. szept. 26. 08:38
 19/23 anonim ***** válasza:
Mi 4. hónapja próbálkozunk.
2013. szept. 26. 20:19
 20/23 A kérdező kommentje:
akkor nagyjából ugyanakkor kezdtük. és hány éves vagy? (ha megkérdezhetem)
2013. szept. 26. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!