Vajon most sikerült?
Figyelt kérdés
A párommal már egy ideje babát szeretnénk. Eddig nem sikerült, most viszont 4 napja késik, a mellbimbóm elég érzékeny, kicsit olyan "meg akar jönni érzésem" volt kb 3 napig. Tegnap teszteltem, de semmi. Ma is teszteltem egy 25sel, de ma sincs semmi. Van remény hogy sikerült?2013. szept. 23. 12:19
1/23 anonim válasza:
persze, lehet később volt peteérésed, vagy kevesebb a hcg-d, sztem várj pár napot! aztán tesztelj, ha van, 10es tessztel!
2/23 A kérdező kommentje:
van itthon egy tesztem, de nem tudom milyen érzékenységű. ne nevess ki, de nem tudom hanyas...
2013. szept. 23. 12:32
3/23 anonim válasza:
előfordul sajnos,mert nem mindegyiken van rajta :( esetleg a használati utasításán, elrejtve? milyen márka?
4/23 A kérdező kommentje:
átnéztem de nem találom Easy Pregnancy. szerinted mikor próbáljam legközelebb?
2013. szept. 23. 13:19
5/23 anonim válasza:
20as erősségű..azt olvastam a nemvárt napján vagy utána..szóval szerintem simán tesztelhetsz vele akkor most is délutáni pisiből! 4napja késik..sztem kimutatná már!
6/23 A kérdező kommentje:
köszönöm, hogy utánanéztél.. ma már nem, esetleg holnap megcsinálom, annyira csalódott lettem ma. párom meg már nagyon szeretné, őt sem akarom lelombozni. te anyuka vagy?
2013. szept. 23. 19:26
7/23 anonim válasza:
sajnos még nem ! :( de már nagyon szeretnék én is! :) 3 napom van nemvártig ! ;)
8/23 A kérdező kommentje:
és érzel valamit? valami bíztatót?
2013. szept. 23. 20:34
9/23 anonim válasza:
majdnem megjön érzésem van sajnos :(
10/23 A kérdező kommentje:
azt hiszem nekem meg is jött.. ma délután rózsaszínes vérzésem volt, nem sok, de már nem reménykedek. rossz érzés állandóan csalódni.. :( fel a fejjel, egyszer nekünk is sikerül..
2013. szept. 24. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!