Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sok idegeskedés mellett lehet...

Sok idegeskedés mellett lehet Babó?

Figyelt kérdés
Van itt olyan valaki aki stresszes munkahely és életmód mellett esett teherbe?Már január óta próbálkozunk,sajnos elég sok az idegeskednivaló a munkahelyemen,de nem tehetem meg,hogy váltok:-(Vajon így sikerülhet???Már eléggé el vagyok keseredve:-(Nagyon várjuk a kis Manót!!!
2009. nov. 5. 17:52
 1/5 nicol90 ***** válasza:
Hát minden megeshet és ezt én ma tapasztaltam:)!Szurkolok nektek!
2009. nov. 5. 17:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Őszintén? Nm hiszem. Illetve inkább pszichésen rossz. amikor egy baba megfogan, akkor a szüleinek egyetértésben kell lenniük magukkal, a céljaikkal. Mert később ugyanebben a stresszes légkörben fejlődik majd a magzat...

2009. nov. 5. 17:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia én a munkahelyem miatt voltam mindig sik ideg..a párom szintén és első próbálkozos honapban összejött a baba nem tudom lehet szerencse de elgöntöttük jöhet a baba és jön is.Nem tudom gondolom sok minden befolyásolja én nem hittem benne hogy összejön elsőre párom és én is cigiztünk már nem és a stresszes melohely...szoval képtelenségnek tartottam de nem igy lett üdv 25 hetes kismama
2009. nov. 5. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen lehet teherbe esni,és én vagyok erre az élő példa:(

A volt férjemmel nem jöttünk ki,mert ivott,meg játékgépezett.Aztán felhagyott mindezzel--én úgy tudtam,mert nem vettem észre semmit,legálábbis az italt illetően--és rá 3hónapra teherbe estem,nem is terveztük.Akkor,mikor megtörtént az aktus,kijelentette,hogy elmegy iszik egy sört a haverjával.Én ebben nem láttam akkor kivetni valót.Mire hazajött,észrevezzem,hogy az eladott házunk ára egy része (2mft)hiányzik!!!Gondolhatod/gondolhatjátok mit éreztem...tudtam,hogy eljátszotta.Átvert,stb..Nagyon ideges voltam,dolgoztam,cipekedtem,alig ettem,sőt cigiztem is!És azon kapom magam pár hétre,hogy terhes vagyok.Na akkor jött maga a pokol.Összepakoltam,irány a szülőkhöz,mert nem akartam elvetetni.Pénzem nem volt,a szüleimet sem veti fel a pénz.De ott szeretettel fogadtak,Sokat támogattak.Elköltözetem anyuéktól mikor megszületetett a 2-ik lányom--mert már volt egy 5éves kislányom--,és újra kezdetem az életemet a gyerekekkel egy megyeszékhelyi albérletben.

Elmentem suliba,le is tettem a jogsit,takarítottam a lépcsőházat--napi 1200ft-ért!!!--éjjel főztem,nappal tanultam,csináltam a dolgomat,stb..Lábra áltam,és már a "kicsi" lányom 8éves.Találtalm egy isteni embert aki 6-ik éve velem él.

Tehát lehet teherbe esni.De te és más sem élje ezt át!Én is szeretnék a párommal egy közös babát,de nem akar jönni a picike.Lehet azért meg nyugodt életet élek???

2009. nov. 5. 18:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!

A Párommal szerencsére minden rendben,csak a munkahelyi dolgok :-(

2.válaszolónak tudom,hogy igazad van,a "stresszes légkör" meg minden,igyekszem változtatni rajta,de nehéz,már annyiszor elhatároztam...

Utolsónak:szívből sajnálom amiken keresztül mentél,akkor ehhez képest az én problémám eltörpül!De remélem jelenlegi párod mellett most már megtaláltad a boldogságot és a kicsike is hamarosan megérkezik Hozzátok,akárcsak Hozzánk!!!!Bizakodjunk!!

2009. nov. 5. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!