Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vállalnátok-e úgy babát, hogy...

Vállalnátok-e úgy babát, hogy esélye van genetikai betegségnek?

Figyelt kérdés
A férjem családjában sajnos pszichés betegek vannak (skizofrénia, mániás depresszió), ezek elvileg örökölhetők. Már nagyon szeretne gyereket, én is, de nem merem megmondani neki, hogy rettegek attól, hogy a gyerekünknél is kialakulna a betegség később. Már arra is gondoltam, hogy talán egy másik férfi "segítségét venném igénybe", ami szemét dolog lenne, de egyre inkább afelé hajlok, hogy nekem baba kell, és ha ez kell ahhoz hogy egészséges legyen, akkor bevállalom.
2009. nov. 5. 11:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
17:42 vagyok,most olvastam el a kommentedet,amiben írod,hogy a férjed testvére a skizofrén.Nos nekem a férjem apukájának a testvére.Tehát ha az anyósom is így gondolkodott volna,most nem lenne a férjem.Hidd el,tök egészséges,semmi baja,és az apukájának a testvére a skizofrén,pont mint nálatok lenne.És van a férjemnek egy huga is,ő is egészséges!
2009. nov. 5. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!