Mikor teszteljek?
Figyelt kérdés
Szerintetek? Vasárnap kellene megjönnie, de már vannak tüneteim, ha ez egyáltalán az...2013. szept. 17. 17:42
21/22 A kérdező kommentje:
Inkább Valaki! :) Hát már hogyne szorítanánk! :)
Sajnálom, kedves válaszoló, hogy megjött, remélhetőleg neked sem sokat kell várni. Megviccelnek bennünket ezek a tünetek, ma nekem is megjött, pedig sosem szokott ilyen korán. :( NA majd legközelebb! Mehet az élvezkedős, nem kell vigyázni, védekezni huncutkodás! :D
2013. szept. 20. 15:05
22/22 anonim válasza:
4. Vagyok. Nekem sem jött meg meg, de a tegnapi tesztem is negatív, úgyhogy megint atvagtam a szervezetem. Megpróbálok ellazulnies nem ennyire ragorcsolni mert ez nem feltétlen normális....:(
Minden jót nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!