Mikor teszteljek?
Én holnapra nem várom.
Ha nem jelentkezik akkor hétvégén tesztelek.
Van akinek már a nem várt előtt 1-2 nappal kimutatja a teszt a terhességet,de van olyan is akinek 1 héttel az elmaradt után.
Szurkolok,hogy baba legyen bízom benne,hogy nálam végre érkezik! *.*
Én is vasárnapra nem várom, de a hétvégétől már vannak tüneteim. Én is azon morfondírozok, hogy ha ezek attól vannak, akkor már a tesztnek mutatnia kellene. De közben meg nem merek tesztelni, mert félek, hogy még nem mutatja. Nem akarok már több negatív tesztet látni!
Neked milyen tüneteid vannak?
Nekem peteérés után 1 héttel iszonyatosan bedurrantak a melleim és fájnak, főleg a mellbimbó körül. (nem a bimbó, hanem körülötte). Van hányingerem is sokszor. Meg ez a hónap teljesen más volt mint a többi. A peteérést sem úgy éreztem mint máskor, utána nem volt mellbimbó fájdalom, csak 1 hétre rá jöttek ezek. És tegnap is és ma is délelőtt nagyon durva mindjárt megjön érzésem volt. Tényleg azt hittem, hogy megjön...
4es sztem még ne add fel. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a nem várt előtt pozit tesztel.
Liácska! Én már biztos nem bírtam volna ki eddig teszt nélkül. :) Naná, hogy tesztelj, és írd meg szépen az eredményt! :) És Neked vannak tüneteid? Az elmaradt menzesz kivéve persze. ;)
Húúúú jó kis csapat gyűlt össze. Köszi a válaszokat. Mindenkinek megy a drukk, aztán tessék írni, mi lett. :)
Liácska, eskü felnézek rád, nem is értem, hogy bírod... Csinálj már tesztet!!! :D
Egyébként, ha nem jött meg a menzesz, kedves egyik válaszoló, főleg, hogy péntekre nem várod, még van remény.
Nem mindenkinem mutatja ki előbb, sőt, leeet tünetek sem jelentkeznek.
Nekem peteérés óta szúr az oldalam, állandóan pisilni járok, éjjel is kétszer. Már van egy lányom, 14 hónapos, még szopizik, ezért lenne csoda, ha sikerült volna a tesó. Főleg, hogy a férjem elutazott és konkrétan egyszer voltunk együtt. De ugyan azok a tüneteim mint a lányommal, vele menzesz előtt 4 nappal lett pozitív. :)
1-ő vagyok.
Én annyit mondok,hogy az elmaradt menzesz után pár nappal éri meg tesztet csinálni.HA negatív várni kell 2-3 napot és megismételni,ha addig nem jön meg.
A beágyazódás történhet később is és így a menzesz elmaradása után jelez csak a teszt.
De olvastam olyat is itt,hogy a teszt hetekig nem mutatott semmin,orvos pedig megállapította,hogy 7 hetes terhes. És még ezek után sem jelzett a teszt csak még 2 hét elteltével. :D
Szóval ha késik sokat és mégis negatívat tesztel az ember érdemel ellátogatni a nődokihoz ő biztosat tud mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!