Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Vasárnap kellene megjönnie, de már vannak tüneteim, ha ez egyáltalán az...
2013. szept. 17. 17:42
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Én holnapra nem várom.

Ha nem jelentkezik akkor hétvégén tesztelek.

Van akinek már a nem várt előtt 1-2 nappal kimutatja a teszt a terhességet,de van olyan is akinek 1 héttel az elmaradt után.

Szurkolok,hogy baba legyen bízom benne,hogy nálam végre érkezik! *.*

2013. szept. 17. 17:55
 2/22 anonim ***** válasza:
Csak vasárnap reggel vagy inkább hétfőn. Drukkolok, ha babát akarsz!
2013. szept. 17. 18:05
 3/22 anonim ***** válasza:

Én is vasárnapra nem várom, de a hétvégétől már vannak tüneteim. Én is azon morfondírozok, hogy ha ezek attól vannak, akkor már a tesztnek mutatnia kellene. De közben meg nem merek tesztelni, mert félek, hogy még nem mutatja. Nem akarok már több negatív tesztet látni!

Neked milyen tüneteid vannak?

Nekem peteérés után 1 héttel iszonyatosan bedurrantak a melleim és fájnak, főleg a mellbimbó körül. (nem a bimbó, hanem körülötte). Van hányingerem is sokszor. Meg ez a hónap teljesen más volt mint a többi. A peteérést sem úgy éreztem mint máskor, utána nem volt mellbimbó fájdalom, csak 1 hétre rá jöttek ezek. És tegnap is és ma is délelőtt nagyon durva mindjárt megjön érzésem volt. Tényleg azt hittem, hogy megjön...

2013. szept. 17. 18:05
 4/22 anonim ***** válasza:
Én péntekre nem várom, ma egy 10 es erősségű tesztet is csináltam az is negatív... Azt hiszem beletörődött:( pedig egy csomó tunetem van:( nektek drukkolok. Minden jót.
2013. szept. 17. 18:39
 5/22 Liácskaa;) válasza:
Én úgy vagyok vele hogy már 10 napja késik :) de még nem merek tesztet venni nehogy negatív legyen. Szerintetek vehetek már? Vagy még várjak?
2013. szept. 17. 19:45
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

4es sztem még ne add fel. Nem mindenki olyan szerencsés, hogy a nem várt előtt pozit tesztel.

Liácska! Én már biztos nem bírtam volna ki eddig teszt nélkül. :) Naná, hogy tesztelj, és írd meg szépen az eredményt! :) És Neked vannak tüneteid? Az elmaradt menzesz kivéve persze. ;)

2013. szept. 17. 20:07
 7/22 A kérdező kommentje:

Húúúú jó kis csapat gyűlt össze. Köszi a válaszokat. Mindenkinek megy a drukk, aztán tessék írni, mi lett. :)

Liácska, eskü felnézek rád, nem is értem, hogy bírod... Csinálj már tesztet!!! :D

Egyébként, ha nem jött meg a menzesz, kedves egyik válaszoló, főleg, hogy péntekre nem várod, még van remény.

Nem mindenkinem mutatja ki előbb, sőt, leeet tünetek sem jelentkeznek.

Nekem peteérés óta szúr az oldalam, állandóan pisilni járok, éjjel is kétszer. Már van egy lányom, 14 hónapos, még szopizik, ezért lenne csoda, ha sikerült volna a tesó. Főleg, hogy a férjem elutazott és konkrétan egyszer voltunk együtt. De ugyan azok a tüneteim mint a lányommal, vele menzesz előtt 4 nappal lett pozitív. :)

2013. szept. 17. 21:07
 8/22 anonim válasza:

1-ő vagyok.

Én annyit mondok,hogy az elmaradt menzesz után pár nappal éri meg tesztet csinálni.HA negatív várni kell 2-3 napot és megismételni,ha addig nem jön meg.

A beágyazódás történhet később is és így a menzesz elmaradása után jelez csak a teszt.

De olvastam olyat is itt,hogy a teszt hetekig nem mutatott semmin,orvos pedig megállapította,hogy 7 hetes terhes. És még ezek után sem jelzett a teszt csak még 2 hét elteltével. :D

Szóval ha késik sokat és mégis negatívat tesztel az ember érdemel ellátogatni a nődokihoz ő biztosat tud mondani.

2013. szept. 18. 08:02
 9/22 A kérdező kommentje:
Igen főleg azért, mert ha ezeket a tüneteket nem beképzelem :D pl. nálam esetleg utalhat másra, amire jó, ha a doki ránéz. Ez az állandó pisilhetnék lehet felfázás is... Vagy más húgyúti fertőzés...
2013. szept. 18. 08:24
 10/22 Liácskaa;) válasza:
Persze :) meg írom majd mindenképp háát minden hülyeségért sírok, meg a különböző szagok, meg ugye a tesómnak van egy kis lánya aki furcsa mód mindig engem bámul :D meg én is őt :D a Türelem nagy úr :D nem akarok nagyot csalódni hogy meg veszem a tesztet és negatívot mutat inkább úgy gondoltam hogy még várok.. majd holnap talán meg jön de hát a holnapokból semmi nem lett :D
2013. szept. 18. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!