Mikor teszteljek?

Figyelt kérdés
Szerintetek? Vasárnap kellene megjönnie, de már vannak tüneteim, ha ez egyáltalán az...
2013. szept. 17. 17:42
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Na? Tesztelt valaki? :)
2013. szept. 19. 08:15
 12/22 Liácskaa;) válasza:
Én még mindig nem merek :S
2013. szept. 19. 15:12
 13/22 anonim válasza:

1-ő vagyok.

Sajnos ma nekem megjött. :(

Nagyon elszomorodtam,de nem adom fel! :)

Remélem hamarosan sikerül addig pedig élvezzük a szexet a párommal.

És a többiek?Teszteltetek?Vagy megjött?

2013. szept. 19. 16:53
 14/22 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Liacska nekem is van egy bnom akinek van egy 7 hos lánya, ő is mindig engem bámul. De mar-már zavaróan. Állítólag mast nem bámul... Tüneteim azóta is megvannak fáj a cicim. Nem érzékeny hanem fáj!! Érzékeny vagyok es pillanatok alatt fel tudom magam húzni...hát majd meglátjuk mi lesz. Hiába a sok negatív teszt félidőben volt egy kis barnás folt a bugyimon
2013. szept. 19. 17:56
 15/22 anonim ***** válasza:

*folyt.köv:

...ami miatt meg vagyok győződve h összejött a baba! Drukkolok Nekünk:))

2013. szept. 19. 17:58
 16/22 A kérdező kommentje:
Jaj sajnálom, de tényleg élvezhetitek a sexet :), nemsokára összejön, hidd el! Kívánom a legjobbakat!
2013. szept. 19. 20:50
 17/22 A kérdező kommentje:

Ma voltam a lányommal babaúszáson, 14 hónapos. Állandóan mondta az oktatónak, hogy baba- baba. A végén elpityeredett a nő és elmondta, hogy 10 hetes terhes és át fog adni minket más oktatónak. Még nem akarta elmondani, de a lányom annyira szajkózta, hogy baba és mind ezt rá mutogatva, hogy nem bírta magában tartani. Na ott majdnem dobtam egy hátast! Még most is áll a szőr a hátamon! :D

Drukkolok tesztelők, én még várok vasárnapig!

2013. szept. 19. 20:53
 18/22 anonim ***** válasza:

3as vagyok és sajnos nekem is megjött ma, pedig vasárnapra nem vártam. :( Nem is értem, hogy miért most és minden hónapban csalódok, de ez most a legrosszabb, mert most tényleg minden annyira más volt...és mégsem...:(

Nektek nagyon drukkolok! Remélem nálatok happy end lesz a történet vége! :)

2013. szept. 19. 20:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Milyen jó lenne ilyenkor egy röntgen szem amivel belelátunk saját magunkba:) :$ :S.... Sajnálom nagyon hogy megjött:( De nem szabad feladni. Egyszer ugyis sikerül:) Kitartás mindenkinek!!!
2013. szept. 20. 07:26
 20/22 Liácskaa;) válasza:
Nekem még mindig nem jött meg :) de még várok egy kicsit, semmi görcsök semmi bajom nincs ami arra utalna hogy, meg jönne a menzeszem. Szóval lehet hogy van valami de nem tudom még várok jövő hétig ha nem jön meg akkor veszek egy tesztet, és ígérem ha negatív ha pozitív akkor is mindenképpen meg írom hogy velem mi a helyzet :) szorítsatok létsziii hogy legyen valami vagy valaki :) :$ :D
2013. szept. 20. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!