Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek nem...

Szerintetek teszteljek nem várt előtt? Nem birom kivárni.

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 13:05
1 2 3 4 5 6 7
 1/70 anonim ***** válasza:

De várd csak ki!Semmi értelme!

Majd ha nem jön meg,akkor tesztelj,addig felesleges izgulni rajta,hogy ott e a második csík.

2013. szept. 11. 13:06
 2/70 anonim ***** válasza:
ha van 10-es erösségű etszted akkor igen de ha negativ ne keseredj el mert még lehet belőle pozitív. Még csak elvileg kimutathatja már de még egyáltalán nem biztos, mivel eltérő kinél mennyi a HCG szint.
2013. szept. 11. 13:07
 3/70 anonim ***** válasza:

Ha nem bírsz várni, akkor tesztelj.

Viszont ne bízz az eredményben.

2013. szept. 11. 13:07
 4/70 A kérdező kommentje:
:) kössz a biztatást! :) ma már biztos nem, mert mindjárt megyek melóba... :( holnap veszek, aztán pénteken asszem csinálok egyet reggel. Vasárnapra nem várom
2013. szept. 11. 13:09
 5/70 anonim ***** válasza:

Tesztelj, csak ne bízz meg teljesen az eredményben.

Ha terhességet okozó lehetséges aktus óta eltelt két hét, akkor is tesztelhetsz. Egyébként csak a nemvárt napján.

2013. szept. 11. 13:12
 6/70 A kérdező kommentje:
vasárnap lesz 2 hete. akkor még nincs értelme... :( hmmm... :(
2013. szept. 11. 13:15
 7/70 anonim ***** válasza:
Ha vasárnapra nem várod, tényleg ne tesztelj, mert csalódni fogsz, miközben lehet, hogy, ha várnál vasárnapig, akkor már kimutatná a teszt és nem idegesítenéd magad! Még a 10-es tesztre is az van írva, hogy legalább egy nap késéssel mutatja ki a terhességet. Ennek ellenére a 10-esek néha már a nemvárt napján is pozitívak lesznek, de ennyi nappal előtte nincs olyan teszt, ami jelezne. Még valószínűleg nem is termelődik HCG, mert mostanában történik a beágyazódás.Tudom, hogy nehéz várni, de pont most nem szabadna magadat negatív tesztekkel hergelni. Hidd el nekem! :) Remélem sikerült a baba és következő hét elején már kezedben tarthatod a pozitív tesztet! Minden jót! :)
2013. szept. 11. 13:16
 8/70 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon aranyosak vagytok,,, főleg azert vagyok már ilyen izgatott, mert minel hamarabb szeretnem tudni. mert gyogyszert szedek. amit terhesseg alatt nem szabad. legalabb is az elso harom honapban. dokimmal megbeszeltem a dolgot. mondta h amint kiderul terhesek e vagyok, menjek el hozza es megbeszeljuk a tovabbiakat. nem szeretnek artani a babanak... meg egyszer nagyon nagyon köszi mindenkinek!!!
2013. szept. 11. 13:24
 9/70 anonim ***** válasza:
Én nemvárt előtt 4 nappal (peteérés után 12 nappal) teszteltem pozitívat délután, vaterás 10-es erősségű teszttel. Ha veszel sok tesztet akkor Te is eljátszhatsz velük :)
2013. szept. 11. 13:51
 10/70 anonim ***** válasza:

Azt mondanám, hogy ne, de tudom milyen és én is ilyen vagyok...én teszteltem, aztán először negatív lett (jó korán csináltam). teszteltem csomószor, mert hülye vagyok (én vagyok a tesztgyárak álomembere), de pozitív félét csak az esedékesség előtt 2 nappal kaptam, akkor is nagyon-nagyon halványat.

Ha erős vagy, akkor az a legjobb, ha kivárod és a nem várt után pár nappal tesztelsz, de ha nem akkor szerezz be egy csomó olcsó tesztet.

Komolyan irigylem azokat akik sokáig bírnak várni.

2013. szept. 11. 14:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!