Szerintetek teszteljek nem várt előtt? Nem birom kivárni.
De várd csak ki!Semmi értelme!
Majd ha nem jön meg,akkor tesztelj,addig felesleges izgulni rajta,hogy ott e a második csík.
2013. szept. 11. 13:06
ha van 10-es erösségű etszted akkor igen de ha negativ ne keseredj el mert még lehet belőle pozitív. Még csak elvileg kimutathatja már de még egyáltalán nem biztos, mivel eltérő kinél mennyi a HCG szint.
2013. szept. 11. 13:07
Ha nem bírsz várni, akkor tesztelj.
Viszont ne bízz az eredményben.
2013. szept. 11. 13:07
4/70 A kérdező kommentje:
:) kössz a biztatást! :) ma már biztos nem, mert mindjárt megyek melóba... :( holnap veszek, aztán pénteken asszem csinálok egyet reggel. Vasárnapra nem várom
Tesztelj, csak ne bízz meg teljesen az eredményben.
Ha terhességet okozó lehetséges aktus óta eltelt két hét, akkor is tesztelhetsz. Egyébként csak a nemvárt napján.
2013. szept. 11. 13:12
6/70 A kérdező kommentje:
vasárnap lesz 2 hete. akkor még nincs értelme... :( hmmm... :(
Ha vasárnapra nem várod, tényleg ne tesztelj, mert csalódni fogsz, miközben lehet, hogy, ha várnál vasárnapig, akkor már kimutatná a teszt és nem idegesítenéd magad! Még a 10-es tesztre is az van írva, hogy legalább egy nap késéssel mutatja ki a terhességet. Ennek ellenére a 10-esek néha már a nemvárt napján is pozitívak lesznek, de ennyi nappal előtte nincs olyan teszt, ami jelezne. Még valószínűleg nem is termelődik HCG, mert mostanában történik a beágyazódás.Tudom, hogy nehéz várni, de pont most nem szabadna magadat negatív tesztekkel hergelni. Hidd el nekem! :) Remélem sikerült a baba és következő hét elején már kezedben tarthatod a pozitív tesztet! Minden jót! :)
2013. szept. 11. 13:16
8/70 A kérdező kommentje:
köszönöm! nagyon aranyosak vagytok,,, főleg azert vagyok már ilyen izgatott, mert minel hamarabb szeretnem tudni. mert gyogyszert szedek. amit terhesseg alatt nem szabad. legalabb is az elso harom honapban. dokimmal megbeszeltem a dolgot. mondta h amint kiderul terhesek e vagyok, menjek el hozza es megbeszeljuk a tovabbiakat. nem szeretnek artani a babanak... meg egyszer nagyon nagyon köszi mindenkinek!!!
Én nemvárt előtt 4 nappal (peteérés után 12 nappal) teszteltem pozitívat délután, vaterás 10-es erősségű teszttel. Ha veszel sok tesztet akkor Te is eljátszhatsz velük :)
2013. szept. 11. 13:51
Azt mondanám, hogy ne, de tudom milyen és én is ilyen vagyok...én teszteltem, aztán először negatív lett (jó korán csináltam). teszteltem csomószor, mert hülye vagyok (én vagyok a tesztgyárak álomembere), de pozitív félét csak az esedékesség előtt 2 nappal kaptam, akkor is nagyon-nagyon halványat.
Ha erős vagy, akkor az a legjobb, ha kivárod és a nem várt után pár nappal tesztelsz, de ha nem akkor szerezz be egy csomó olcsó tesztet.
Komolyan irigylem azokat akik sokáig bírnak várni.
2013. szept. 11. 14:53
Kapcsolódó kérdések: