Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek teszteljek nem...

Szerintetek teszteljek nem várt előtt? Nem birom kivárni.

Figyelt kérdés
2013. szept. 11. 13:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:
Jó reggelt! Ma felkelés után csináltam még egy tesztet... De az is csak olyan lett mint tegnap... :) de legalább pozitiv! Azt hittem ma reggel erősebb lesz...
2013. szept. 14. 08:32
 52/70 anonim ***** válasza:
kérdezőnek! :) annyira örülök neki :) én még türelmesen várok egy hetet!
2013. szept. 14. 19:40
 53/70 A kérdező kommentje:
Köszi! Csak már lennék túl a vizsgálaton... :( remélem minden rendben lesz!
2013. szept. 15. 09:41
 54/70 anonim ***** válasza:
kérdezőnek! Neked a nem várt előtt pár nappal volt vérzésed?
2013. szept. 17. 11:10
 55/70 A kérdező kommentje:
Én eddig még abszolút nem véreztem... De ma voltam dokinál. tényleg terhes vagyok. a vérvizsgálat is pozitiv... Szombaton kell bemennem a szülészetre és ott csinál még egy UH-t, valami komolyabb géppel. Mert ezzel ami van a rendelőjében, nem tudta megállapitani, hogy méhen belül vagy kivül van... Mert ez még csak az 5. hetem és igy egyszerű UH-val nem tudta megállapitani... De rögtön kiirt, pihennem kell sokat...
2013. szept. 17. 14:48
 56/70 anonim ***** válasza:
úh az igen akkor pihenj sokat!nekem tegnap volt egy pár csepp vérzésem,azt hittem meg fog jönni már úgy készültem de reggelre semmi nem volt,csak egy kis barnázás!
2013. szept. 17. 17:46
 57/70 anonim ***** válasza:
na hát nekem ma reggel megjött sajnos! :( :( na de hát ez van,majd legközelebb!de valamiért azt értem,h reggel kell egy tesztet csinálnom!de ilyenkor lehet?
2013. szept. 18. 17:36
 58/70 A kérdező kommentje:

Próba szerencse.... Unokatestvéremnek az 4ig hónapig meg volt... Ő nem is tudta h terhes... Csak aztán rosszul lett. Problémas volt neki az egész... Mert a pici egész idő alatt nyomta a májat....

Hamarabb is kellett megszulnie, mert veszélyben voltak mindketten...

2013. szept. 18. 18:25
 59/70 anonim ***** válasza:
jaj uramisten! nem tudom miért érzem ezt,h tesztet kell csinálnom!de hogy most megvan ilyenkor is lehet? és te hogy vagy? hanyadik héten vagy?
2013. szept. 18. 18:31
 60/70 A kérdező kommentje:
Én jól vagyok... Szombaton megyek a szülészetre uh-ra. Aztán majd kiderül h ott e van a baba ahol lennie kell... Én az elejétol éreztem, h terhes vagyok. ...
2013. szept. 18. 19:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!