Gyógyult már ki valaki "krónikus terhességfóbiából"?
Huszonéves vagyok, szűz, és nem akarok szexelni, mert rettegek a terhességtől. Ismerek minden védekezési módszert, de ismerem a "szerencsémet" is, hogy én lennék az, aki 20 módszer együttes alkalmazása mellett is terhes lesz.
Valakinek volt hasonló problémája? Arra is gondoltam, hogy de jó lenne elköttetni a petevezetékemet, de erősen kétlem, hogy csinálnak ilyet az én koromban zéró szexuális háttérrel.
Húsz évesen én sem akartam gyereket, azt mondtam sose lesz. De azért fóbiám nem volt, az tény.
Most 28 éves vagyok, házas, és 24 hetes terhes :) Meggondoltam magam ;)
Szerintem járj tovább a pszichológushoz, nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy ez miatt elásd magad.
"Húsz évesen én sem akartam gyereket, azt mondtam sose lesz."
Szeretem a gyerekeket, semmi bajom velük, TERHES nem akarok lenni. Nem akarom, hogy egy idegen bennem legyen, a gondolattól is rosszul vagyok.
Hááát...:/
A saját gyereked már hol idegen? Félig a te részed a másik fele meg jó esetben az lesz akit a legjobban szeretsz a világon.Itt az a baj,hogy a gyereket mint egy ufót képzeled el,közben pedig lényegében belőled fejlődne majd ki,szóval a legkisebb mértékben sem számít idegennek:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!