Gyógyult már ki valaki "krónikus terhességfóbiából"?
Huszonéves vagyok, szűz, és nem akarok szexelni, mert rettegek a terhességtől. Ismerek minden védekezési módszert, de ismerem a "szerencsémet" is, hogy én lennék az, aki 20 módszer együttes alkalmazása mellett is terhes lesz.
Valakinek volt hasonló problémája? Arra is gondoltam, hogy de jó lenne elköttetni a petevezetékemet, de erősen kétlem, hogy csinálnak ilyet az én koromban zéró szexuális háttérrel.
drágaságom
erre van az esemény utáni tabletta, plusz az elvetetés.Ha terhes is leszel akkor sincs még világvége.és kétlem hogy fogamzásgátló plusz gumi mellet is beütne a ménykő
Tudom, hogy el lehet vetetni, de alapból nem akarok terhes lenni. Nem azzal van a bajom, hogy nem akarok gyereket, hanem hogy nem akarok terhes lenni.
Nem utána akarom "helyrehozni", hanem 100%-osan meg akarom előzni.
Ha meg akarsz szabadulni ettől, fordulj szakemberhez, pszichológushoz.
Ha meg nem akarsz, akkor egyszerűen várd ki az a férfit akitől már akarsz gyereket, és az a pontot az életedben, amikor eljön ennek az ideje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!