Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szépen kérek mindenkit,...

Nagyon szépen kérek mindenkit, olvassa el! Szerintetek van okom az aggodalomra vagy se?

Figyelt kérdés
Szóval. A helyzet a következő: május 28-án volt aktusom, ahol én hülye nem védekeztem. A srác nem bennem ment el, de még rajtam feküdt akkor. Másnap már pisilési ingereim voltak, de nem kellett pisilnem, csak azt éreztem. Június 3-án megjött, de jóval előbb, mint vártam. És el is tért az előzőktől. Aztán megjött még 1x hónap végén. Nem foglalkoztam a dologgal, de júliusban sűrűbben kellett pisilnem és volt, hogy fáradtabb voltam, mint máskor. Csináltam július 23-án egy tesztet, ami negatív lett, de nem reggeli pisiből. Aztán megismételtem a tesztet rá két napra reggeliből is, ami szintén negatív lett, és rá kb 2-3 órára megjött, de szintén gyengébben, mint máskor. Sűrű vizelésem volt ugyan úgy meg székrekedés. Aztán július 29-én minden tünet elmúlt. Ekkor nagyon megnyugodtam. Aztán most az augusztusi menzim ismét elég gyenge volt, és ilyen furcsa has szurka érzésem volt menzi után.. mostanában azt vettem észre, hogy híztam hasra és csípőre. Most este pedig észre vettem egy halvány csíkot a köldökömtől a hasam aljáig. Szombaton kell megjönnie, a derekam néha-néha fáj és óránként vagy másfél óránként járok pisilni.. LEHETSÉGES, HOGY MÉGIS TERHES VAGYOK ? Dohányzok, mostanában sűrűbben fogyasztottam alkoholt, futok, biciklizek és napi szinten 100 és 140 között csinálok felüléseket. Ja és én a hasamat kicsit kereknek látom, de nem tudom.. Lehetek szerintetek terhes ?? Tudom, hogy az orvos a biztos megoldás, de lehet ti máshogy látjátok és csak én vagyok paranoiás.. Előre is köszönöm mindenki válaszát !!

2013. szept. 10. 21:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Csak kicsit félek, hogy mi fog kiderülni, mert valami tuti nincs rendben..:(
2013. szept. 10. 22:17
 12/19 anonim ***** válasza:
Aha, megértem, de jobb tudni, mint parázni folyamatosan. Lehet, kérnek rutint is, azt sem árt csináltatni évente. Lehet valami gyulladás, vagy fertőzés van a háttérben. Amúgy nem hinném, hogy valami olyan, amit ne tudnának kezelni. :-)
2013. szept. 10. 22:21
 13/19 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne ! Én már akkor boldog leszek, ha kijelenti, hogy nincs baba.:)
2013. szept. 10. 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
Majd pár év múlva meg akkor leszel az, ha kijelentik hogy van! :-D
2013. szept. 10. 22:26
 15/19 A kérdező kommentje:
Ez így van ! De azzal még rá érek nagyjából 10év múlva :D
2013. szept. 10. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
Ez inkább krónikus hólyaghurutnak tűnik. Attól is lehet kapni, ha sokáig nem szexeltél, aztán hirtelen nagyon belehúzol.
2013. szept. 10. 23:25
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez undorító, hogy így kibeszéled a szexedet.Menjél el nőgyógyászhoz.
2013. szept. 11. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:
Figyelj! Én május 23-án estem teherbe és már érzem a baba mozgását a hasamba. Nem egyszerűen csak híztam, hanem látszik, hogy terhes vagyok. Az a barna csík, mindenkinek ott van, csak általában a terheseknél jobban megerősödik. Szerintem ott volt az korábban is, csak nem foglalkoztál vele. Ezen kívül a mellbimbóm iszonyat érzékeny, a bimbóudvar besötétedett. Teli vagyok pattannással. Az első trimesztert végig hánytam. Már egy nap késés után pozitív lett a tesztem. Ennek ellenére, ha téged megnyugtat, menj el orvoshoz. Vannak olyan bizar esetek, hogy a negatív teszt ellenére és tünetek nélkül is terhes volt valaki, sőt végig menstruált, de ezek szerintem csak városi legendák. (A mensturációt kivéve, mert az lehet terhesség alatt is). Ha terhes vagy, már hasi ultrahanggal egy izgő-mozgó babát lát majd az orvos. Hangsúlyozom, hogy én nem hiszek a fentiekben, azt sem hinném, hogy terhes vagy, de arra készülj fel, hogy, ha igen, már meg kell tartanod a babát a mindenképpen! Minden jót neked!
2013. szept. 11. 10:35
 19/19 A kérdező kommentje:
Pénteken megyek orvoshoz, majd akkor kiderül minden. Ja és még egy kérdés. Ha Maglódon élek, Gyömrőhöz tartozok orvosilag, akkor a monori nőgyógyászaton még fogadhatnak ?
2013. szept. 11. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!