6 hetes terhesként van okom aggodalomra?
Ne emelj, fürdés helyett tusolj, a nemi életet ne vaduul éld:)
Próbálj meg sokat pihizni, ne cigizz, ne igyál, ne drogozz:D
Egyél sok gyümit:)
Gratulálok:)
17hkm.
Köszönöm a válaszokat, sajnos már beleestem abba a hibába, hogy vagy 100 gyk-s kérdést elolvastam válaszokkal együtt:D
Igyekszem nem stresszelni, de mivel épp a felsőfokú tanulmányaim végefelé járok, ezért még vár rám egy hosszú vizsgaidőszak is, igyekszem nem ráparázni a vizsgákra, mert tudom, hogy árthat a babának, de nehéz 7 vizsga mellett nyugodtnak lenni :( :D
Szia! Én is 6 hetes vagyok! Szintén két pozi teszt után, ma voltam dokinál! De még csak borsónyi valamit látott, ezért 18-án megyek vissza, hogy végre megnőjön akkorára, hogy minden látható legyen! Holnap megyek vérvételre stb.:!
Minden amit írtak tartsd be! Bár tudom, hogy a gyakorik.hu kérdéseket úgyis átfogod olvasni, mert én is átolvasom minden este és megnézem 100x is a könyveket pedig már második gyerkőc lesz, ha minden jó lesz! Ne izgulj! Én nem is vettem csak most észre, mert szintén vizsgaidőszakon vagyok túl és a késést ennek tudtam be! Sok sikert és boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!