Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van okom aggodalomra?

Van okom aggodalomra?

Figyelt kérdés
Május 20-án együtt voltunk a barátommal, a ciklusom 11. napján és nem használtunk kondomot, csak Pharmatex kúpot. Biztosan nem ment el, előváladék nem tudom volt-e. A ciklusaim körülbelül 35-38 naposak, elég változó. Már 5 napja késik és borzasztóan ideges vagyok. Csináltam tesztet reggeli vizeletből (patikában kapható,12.5-es érzékenyságű, de negatív lett mind a három) Tünet nincs, csak görcsölget a hasam, de nem jön meg. Cisztám is volt már...
2012. jún. 17. 14:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Ezt a kúpot nem ismerem.De szerintem,ha neg. a teszt akkor ne aggódj.3 nap múlva tesztelj újra,akkor már biztosan kimutatná,de nem hiszem,hogy terhes lennél!Ja,de ha nem jön meg,akkor azért ngy-hoz menjél,nehogy vmi baj legyen!
2012. jún. 17. 15:01
 2/2 anonim ***** válasza:

én is ismerem ezta kúpot,undor kell hozzá használni...na mindegy!

Biztos nem lehet terhes 5napos késés után simán kimutatná!

2012. jún. 17. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!