Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi okom lehet az aggodalomra?

Mennyi okom lehet az aggodalomra?

Figyelt kérdés

Először is bocsánat, tudom, hogy rengeteg ilyen kérdés van. Nem vagyok sem kamasz, sem felelőtlen.

Fogamzásgátlót szedek, viszont egy hete (szombaton) erős migrénem volt, bevettem a fogamzásgátlót a szokásos időben, és rá egy órára hánytam. Tudom, hogy pótolni kellett volna azt a szemet, de teljesen megfeledkeztem róla, annyi minden jár mostanában a fejemben. Előtte és azóta is rendesen szedem a bogyót. Ma együtt voltam a párommal kiegészítő védekezés nélkül. Mekkora lehet a baj? Egyébként pénteken (21-e) kell megjönnie.

Ja, és melyik teszt mutatja ki leghamarabb a terhességet?

Köszönöm a válaszokat előre is!

2011. jan. 16. 13:21
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nem lesz, ennél lassabban ürül ki a szervezetedből. Péntekig ne aggódj. Ha mégsem jönne meg, tesztelj egyet, biztos ami biztos. Előtte nincs értelme tesztelni sem.
2011. jan. 16. 13:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igyekszem nem idegeskedni, csak olyan nehéz, annyira nem jönne jól a dolog. Ráadásul a párom nem tudom, hogy mennyire reagálna rosszul.
2011. jan. 16. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!